Mol: “Ik blijf altijd geloven tot het fluitsignaal”

Foto © Ben Haeck - www.hockeyfotografie.nl

De hockeysters van Den Bosch wonnen woensdagavond het derde halve finaleduel van Amsterdam en plaatsten zich voor de finale. De regerend landskampioen kwam in de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Colette de Beaumont, maar Eva de Goede maakte via een strafcorner in de tweede helft gelijk.

Het was Sabine Mol (geknuffeld op de foto door coach Raoul Ehren) die één minuut voor tijd een mooi opgezette aanval van rechts afmaakte en als matchwinner van het veld liep. “Ik blijf altijd geloven tot het fluitsignaal is gegaan, dus ik heb daar altijd vertrouwen in. Als je het zelf zo mag afmaken, is dat gewoon super”.

Den Bosch staat nu de aankomende twee weekenden tegen Laren in de finale. En laat dat nu net de enige tegenstander zijn die de Brabanders in de reguliere competitie twee keer heeft verslagen. In het Gooi werd het 3-2 voor Laren, in Den Bosch 2-1. Maar Mol heeft er vertrouwen in. “Het maakt niet uit. Of het nou Laren of SCHC is, we hebben er zin en vertrouwen in. Het maakt niet uit tegen wie we spelen. We winnen toch wel,” grapt de aan de Oranjeselectie toegevoegde spits op Omroep Brabant.

Bekijk hier het interview met Vera Vorstenbosch en matchwinner Sabine Mol en de winnende goal.

Bron: Omroep Brabant

Reageer