MOP haalt Argentijns international Pili Romang

MOP blijft zich roeren op de transfermarkt. De Argentijnse international Pili Romang maakt de overstap naar de Vughtse club.

De 23-jarige aanvallende middenveldster heeft inmiddels al tachtig interlands op haar naam staan. Onlangs won ze met de nationale ploeg in Londen de Champions Trophy door in de finale Nederland te verslaan. Vorig jaar won Romang goud tijdens de Hockey World League en zilver op de Pan American Games. Romang gaat mee als reserve van de Argentijnse ploeg naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Ervaring

‘Pili wil zich graag verder ontwikkelen in de sterkste competitie van de wereld en wil tevens ervaring opdoen in de Europese speelstijl. Daar tegenover staat dat ze, ondanks haar jonge leeftijd, al veel ervaring heeft die wij heel goed kunnen gebruiken in onze jonge talentvolle groep en zijn dan ook blij met haar komst’ aldus Remco van Lotringen, verantwoordelijk voor Tophockey op MOP.

Klik hier voor een volledig transferoverzicht voor het seizoen 2016-2017.

Comments (4)

  1. Maar zoiets moet toch best wat kosten? Ik neem aan dat er op z’n minst voor huisvesting wordt gezorgd en een aardig salaris voor zo’n internationale topspeelster.

  2. Die van Lotringen heeft de exposure van zijn leven. Er gaat geen dag voorbij of de beste man mag weer een speelster aankondigen. Gedurende het seizoen hoor je nooit wat van MOP dus fijn dat ze n even hun momentje pakken.

  3. dit was toch eigelijk al wel langer bekend ?

  4. Lijkt mij een goede aankoop. MOP is heel rustig een team aan het bouwen. Geen rare doelstellingen roepen, maar bouwen. Leuk!

Reageer