Nieuwe Poll: Gaat Amsterdam zondag de eerste drie punten tegen Voordaan pakken?

Amsterdam heeft de eerste twee speelronden verloren. Pinoké was in het Wagener Stadion met 3-4 te sterk voor de regerend landskampioen. Afgelopen zondag wist Kampong maar liefst zeven keer het net te vinden, waardoor Amsterdam nu met nul punten op de tiende plaats staat.
Gaat Amsterdam hun eerste drie punten pakken tegen Voordaan? U kunt stemmen in de poll aan de rechterkant van onze homepage en/of hieronder uw mening delen.

Comments (9)

 1. Er ligt natuurlijk een enorme druk op Amsterdam. Het is maar de vraag of ze daar niet aan zullen bezwijken. Voordaan heeft als nieuwkomer in principe niets te verliezen tegen de regerend landskampioen.

 2. @ruud Marres, als Amsterdam niet van Voordaan wint kunnen ze zich beter terugtrekken uit de competitie.
  Dat gaat gewoon een hele dikke overwinning voor Amsterdam worden.

 3. @hans, zeiden we vooraf ook bij Bloemendaal – Voordaan paar jaar geleden. Het is dat de gaskraan open ging en het de eerste wedstrijd was. Als het niet draait en Voordaan weet weer voor te komen… Moet het nog zien!

 4. @wouter, en uiteindelijk draaide bldaal toch de gaskraan open.Natuurlijk word dit nooit een wedstrijd dit gaat een hele grote overwinning voor Amsterdam worden daar hoeven we niet over te twijfelen, kwaliteitsverschil is zo groot.

 5. Degradatieduel!

 6. @Ruud
  Amsterdam wordt vanaf het begin overlopen door voordaan…
  In de rust staat het team uit groenekan met vier doelpunten verschil voor…
  Met name op het middenveld wordt door amsterdam de slag verloren: Rutger doet het onwijs goed…
  De achterhoede van voordaan staat als een huis; spitsen van amsterdam slaan nog geen deuk in een pakje boter. En waardoor komt het? Joost mag het weten… Een ding staat vast; ze kunnen waarschijnlijk heel slecht omgaan met de druk van dit soort media… :S
  Was dat de bedoeling, Ruud?? Hahaha

 7. Jaap de Smidt

  We moeten het maar onder ogen gaan zien: Taeke Taekema heeft zijn beste tijd gehad – hij is te traag om de verdediging te leiden en ook zijn strafcorner is het niet meer. En dan die nieuwe keeper – die gaat elke wedstrijd wel een paar keer opzichtig in de fout. Ik zeg: Jacob van der Hoeven in de goal. En met 9 tegen 11 win je geen wedstrijd.

 8. Hihi, die keeper! Amsterdam kan beter met z’n allen in het goal gaan liggen..

 9. AMSTERDAM KAMPIOENEN

  Amsterdam gaat het nog heel moeilijk krijgen tegen voordaantje, hahahahaha

Reageer