Norbert Nederlof terug bij SCHC


Tot 1 januari 2013 is Norbert Nederlof aangesteld als Coördinator van de ABC-jeugd, zo meldt de website van SCHC. Nederlof gaat een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en begeleiding van de trainers en coaches van de opleidingsteams in de ABC-jeugd.
Buiten coördinator te zijn is het ook de bedoeling dat hij duidelijker het technische jeugdbeleid van SCHC zal uitdragen en ook laat terugkomen in de speelwijze van de teams.  Het bestuur is bezig met een analyse te maken van de organisatie. Deze is nog niet afgerond en definitieve beslissingen zijn nog niet gemaakt. De behoefte voor de professionele ondersteuning van de trainers en coaches was groot en dus genoeg om Nederlof al aan te stellen.
De komende maanden wordt het duidelijker hoe de organisatie er definitief uit komt te zien en wat dat betekent voor deze functie. De bedoeling van het ontwikkelingstraject van Stichtsche is dat de breedte hockey, de jongste jeugd en de tophockey jeugd beter op elkaar afgestemd zullen functioneren.
Het is niet de eerste baan voor Nederlof bij SCHC. Hij is zowel trainer als coach van heren 1 geweest.  Momenteel is hij ook opleider bij de Hockeybond.

Reageer