Comments (12)

 1. hockeyfan

  Wat een enorme blunder van Bart de Liefde!!!! Staat er met zijn neus boven op en dan nog, ………maar ja de Liefde is geen Bloemendaalfan!!

 2. Pff gewoon dikke shoot!! Dan moet Bloemendaal het maar vandaag goed maken!!

 3. Goeie wedstrijd van Bloemendaal. Kessing en Nick Meyer alletwee man of the match!!!
  Ronald Brouwer een fantastische spirit en volharding.
  Diede van Puffelen achterin een groot verdediger en vele malen beter dan Stijn Jolie.
  Jammer dat Teun er niet bij was.

 4. Wat een schande dat dit soort fouten op dit niveau worden gemaakt door scheidsrechters! Bloemendaal was duidelijk de betere ploeg.
  Jacques Brinkman (@jacquesbrinkman), houdt toch op met je eindeloze gezeik op alles en iedereen. Je bent zelf een mislukte coach die nog nooit een prijs heeft gewonnen: een stukje zelfreflectie is hier zeker op zijn plaats! Misschien dat je ergens in New Zeeland kan gaan werken als ‘hockeygoeroe’, daar denken mensen misschien wel dat je verstand van hockey hebt en dan zijn we hier tenminste van je af.

 5. Het zal weer eens niet, Bart de Liefde maakt weer eens een blunder.

 6. NY, lees geen Telegraaf en kon niets vinden van onze vriend. Waar heb je het over??

 7. @fan httpss://twitter.com/#!/jacquesbrinkman

 8. Zal fijn zijn als we afscheid kunnen nemen van die arrogante De Liefde.
  Vind zichzelf een hele grote jongen omdat hij in de 2e kamer zit. Maar een enorme slechte scheidsrechter. En ja hagenezen zijn niet voor bdaal. Maar bij een aantal ander HK clubs zijn ze ook wel klaar met hem

 9. Ik zou het wel leuk, en sportief, vinden als De Liefde (of andere scheidsrechters) na dit soort fouten een keer in de pers of dit soort fora verschijnen.
  Wat dat betreft is voetbal (knvb) verder dan hockey in Nederland…..

 10. Zoals Bovelander terecht zegt: Je verliest niet van een scheidsrechter…

 11. @ Mick, mee eens, maar het helpt je ook niet, want het duurt toch weer even voordat je weer geconcentreerd speelt.@neusje, het zou inderdaad van lef getuigen als de Liefde zijn fout zou bekennen, maar het is een politicus dus ……. draait de Liefde daar wel een mooi verhaal om heen.

 12. In voorgaande jaren was het Bloemendaal die het geluk van scheidsrechterlijk dwalen meehad…. Nu is Rotterdam…. Bart had het moeten zien… maar ja… jammer jongens 🙂

Reageer