Oefenpotje: Voordaan wint van het Spaanse CH Benalmadena

Holland hockeyland verlaat het koude Nederland om zich in warmere oorden voor te bereiden op de tweede helft van de competitie. De heren van Voordaan zitten in het zonovergoten Marbella en daar worden ook een aantal oefenwedstrijden afgwerkt, gister was de eerste.

Op de tweede dag van de trainingsstage van Hoofdklasser Voordaan stond de eerste trainingspartij op het programa. CH Benalmadena, vorig seizoen nog uitkomend in de Primera División van het Spaanse hockey, was de tegenstander. Na een 3-0 ruststand werd er met 8-2 eenvoudig gewonnen. Morgen staat voor de selectie van Peter Kalfsterman een wedstrijd tegen USHC te wachten.
Niet alleen Voordaan verblijft deze week in Marbella. Vanmorgen verwelkomde Hestia Trainingskampen ook de heren eerste klassers, LSC Alecto, HC Zwolle en HC Derby aan de zonnige Spaanse zuidkust. Alle teams werkten onder heerlijke omstandigheden hun eerste training af.

Ook voor deze ploegen staat morgen de eerste oefenwedstrijd op Spaanse bodem op het programma. Zwolle en Alecto beginnen om 13:00u aan hun duel, Voordaan speelt om 18:00u tegen USHC en Derby neemt het om 20:00u op tegen de plaatselijke Hockeytrots uit Malaga.

Reageer