Oranje Zwart wil wel, maar kan niet

Oranje Zwart zou in principe graag in het pinksterweekeinde de finaleronde van de Euro Hockey League  willen organiseren, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

Voor de club is het duidelijk gevalletje van ‘we willen wel, maar kunnen niet’. Waarschijnlijk zal, zoals gebruikelijk, een van de acht halvefinalisten van het mannentoernooi of de vrouwelijke equivalent (de Europacup) zorg dragen voor de eindronde van beide hockeytoernooien.

Oranje Zwart, dat met Reading, HGC en Club de Campo om de EHL-titel strijdt zou graag, net als in de eerste ronde, gastheer zijn. De club stuit echter op een logistiek probleem: OZ biedt in het bewuste weekeinde onderkomen aan het Oud Eindhoven Toernooi. Dat evenement, kortweg OET, is het grootste hockeytoernooi van Nederland en waarschijnlijk niet te combineren met de EHL.

Comments (1)

  1. Rotterdam deed dat een paar jaar geleden slimmer. Die ‘skipten’ gewoon het geplande toernooi in het Pinksterweekeinde. Immers… de EHL binnenhalen is een kans die je niet mag laten lopen denk ik.

Reageer