Oranje-Zwart wint topper tegen Bloemendaal in spannende slotfase

Bloemendaal – Oranje- Zwart 3-4 (1-1)
1-0 Chris Ciriello (sc.), 1-1 Sander Baart, 2-1 Wouter Jolie (sc.), 2-2 Robbert van der Horst (sc.), 3-2 Chris Ciriello (sc.), 3-3 Mink van der Weerden (sc.), 3-4 Bob de Voogd
Oranje- Zwart deelt een gevoelige tik uit aan het Bloemendaal van Russell Garcia.  Vijf minuten voor tijd stond Oranje- Zwart nog met 3-2 achter en was er geen vuiltje aan de lucht voor Bloemendaal.  Het team van Michel van den Heuvel gaf zich niet gewonnen en kwam door een corner van Mink van der Weerden op gelijke hoogte. Bob de Voogd maakte het drama voor het thuisspelende Bloemendaal compleet door de winnende treffer te maken in de voorlaatste minuut.

Comments (5)

  1. Geen vuiltje aan de lucht? Heb naar een topwedstrijd zitten kijken, met OZ als verdiende winnaar. De wedstrijd ging nagenoeg gelijk op. De strafcorner van Bloemendaal liep weer uitstekend (2x Ciriello), de aanval bij OZ was vanmiddag doeltreffender (schitterende 3-4 van B. de Voogd). Kan als Bloemendaal fan niet zeggen dat Bloemendaal niet goed speelde, het was eigenlijk een prima wedstrijd, alleen zoals gezegd, teveel kansen onbenut gelaten.

  2. Valt me overigens op dat Garcia continue doorwisselt. Van Doorn (prima wedstrijd vandaag) speelt bv. net zoveel als een Swann, Kavanagh of W. Jolie. Hetzelfde geldt voor, Schuurman, van Puffelen, Vos en Bovendeert. Afwezigen vandaag bij Bloemendaal; S. Jolie en O. Meijer.

  3. En wat ging er aan de derde goal van OZ vooraf? Knullige manier om zo een strafcorner weg te geven (zeker als je weet, dat de tegenpartij een zekere van der Weerden in de ploeg heeft), mag niet gebeuren.

  4. @Pieter, ook ik ben een Bloemendaalfan en ben toch echt naar het Kopje gereden vanmiddag. Maar als jij zegt dat je niet kan zeggen dat Bloemendaal slecht speelde heb ik waarschijnlijk toch bij een andere club zitten kijken. Bloemendaal was super nerveus, de verdediging was balen, 2 zeer grote fouten van Jolie, een blunder van Ciriello, het klopte gewoon niet vanmiddag bij Bloemendaal. OZ terechte winnar. Je had zeker de zon in het gezicht??

  5. @Hockey, ben er zelf ook geweest, en vond het een sterke wedstrijd van Bloemendaal, kan er niets anders van maken (verleden jaar bijna alles live gezien, misschien is dat het). Wel met inderdaad OZ als terechte winnaar. W. Jolie vond ik bij Bloemendaal sterk spelen (afgezien van die grote misser), net als; van Doorn, Ciriello (ook een fout waar een doelpunt uit komt) Jenniskens, Swann, De Nooijer en Hofman. Alle goals uit een strafcorner, en dat terwijl je betrekkelijk veel kansen creert, kan beter. Laten we hopen dat het komend weekend tegen Pinoke en Kampong helemaal top is, gezien het spel van vandaag heb ik er wel vertrouwen in. Heb jij niet toevallig langs veld twee gestaan, tegenpartij met zwarte broek, wit shirt (rode baan)? 🙂

Reageer