OVK: Begeleidingsteam Almere H1 is compleet met van der Wolf en van Diggelen

Met ingang van het seizoen 2013/2014 is het begeleidingsteam van Heren 1 van Almere compleet. De club heeft Bart van der Wolf en Hans van Diggelen aangetrokken. Dat schrijft de Almeerse club in een persbericht. Bart van der Wolf wordt de nieuwe assistent trainer onder trainer/coach Alex Verga en Hans Van Diggelen is de nieuwe teammanager. Fysiotherapeut Tijs Kappé was al langer verbonden aan de heren, maar zal vanaf komend seizoen ook de looptrainingen gaan verzorgen.

Na afwezigheid van een jaar komt Bart van der Wolf weer terug als assistent trainer. Almere H1 bereikte onder het duo Verga/Van der Wolf de top van de overgangsklasse.

“Ik ben voornamelijk heel blij om na 1 seizoen afwezigheid weer deel uit te maken van de Almeerse. Ik geloof in het plan dat Almere met de huidige selectie en de aanstormende talenten binnen 3 jaar op het hoogste niveau kan spelen met een team wat voor 90% bestaat uit jongens die door de club zelf zijn opgeleid. Dit maakt Almere uniek als club en opleidingsinstituut en daar wil ik graag deel van (blijven) uitmaken,” aldus van der Wolf.

Hans van Diggelen komt vanuit het betaald voetbal waar hij zeven seizoenen teammanager is geweest van FC Omniworld en Almere City. Van Diggelen: “Na 7 seizoenen te hebben gewerkt bij FC Omniworld en Almere City in het betaald voetbal als team manager en video analist maak ik nu de overstap naar het hockey. Onlangs ben ik benaderd door Alex Verga met de vraag om onderdeel te worden van zijn staf. We hebben samen gesproken over topsport en de invulling hiervan zoals dat binnen het hockey en voetbal plaatsvindt. Dit met als doel de goede dingen van beide sporten in te brengen en gezamenlijk met de staf en het team te gaan werken naar een vaste plek op het hoogste niveau. Ik ben erg enthousiast geworden van de ambities die de club heeft en ben trots dat ik onderdeel kan zijn van het team.”

Comments (3)

  1. denk dat S.Jolie er goed aan doet om terug te gaan naar Almere.Bij Bloemendaal is er niet uit gekomen wat je van een hoofdklassespeler mag verwachten.

  2. Hockey, Dit artikel gaat niet over S. Jolie…..

  3. @eindbaas, bespeur ik lange tenen?? IK persoonlijk denk dat S.Jolie voor een club als Almere een enorme meerwaarde kan zijn terwijl hij bij Bloemendaal meer aan de kant zit dan dat hij speelt.Dus een persoonlijke mening over een speler die ik waardeer, niks meer niks minder.

Reageer