OVK Clubnieuws: Veld 2 van KZ nieuwe hoofdveld – Hoofdklasse Hockey Nederland

OVK Clubnieuws: Veld 2 van KZ nieuwe hoofdveld

Begin mei 2013 wordt het hoofdveld van Klein Zwitserland gerenoveerd. Dit veld wordt voorzien van een nieuwe kunstgrasmat van Greenfields, die straks ook dienst doet op het WK Hockey in 2014.

Als de renovatie van veld 1 start, is de competitie nog niet ten einde. In overleg met D1 en H1 is daarom besloten dat zij al direct na de winterstop gebruik gaan maken van veld 2 als hoofdveld.

Momenteel wordt gewerkt om veld 2 ook daadwerkelijk als hoofdveld in te gaan zetten: de tribunes worden verplaatst, er komt een videotoren en ook de sponsorborden krijgen hun ‘nieuwe’ plek langs veld 2. Of rondom het veld ook overdekte zit- of staanplaatsen komen is nog niet bekend.

Comments (3)

 1. Al jaren wordt voorgesteld om veld 2 als hoofdveld te gebruiken. Hier is namelijk de ruimte om een nieuw clubhuis neer te zetten met tribune richting het nieuwe hoofdveld. Ook ligt dit centraler ten opzichte van het hele complex. Nu alleen financiering rond krijgen, maar hoe de geruchten zich ook voordoen, zit dit er aan te komen! Ook op het grasveld, wat in de zomer als onderkomen voor het cricket dient, zal een nieuw hockeyveld gaat huisvesten, eveneens ook deels als parkeerplaats.

 2. gemeente dh

  beste kzer, het grasveld is toch niet groot genoeg voor een parkeerplaats én een hockeyveld ? Laat staan hoe je überhaupt met je auto richting het grasveld kan zonder daar huidige fitness of clubhuis weg te halen.

  Keep dreaming !

  Het was een mooie club en wordt een mooiere club als het haar faciliteiten verbeterd. Geld geen probleem toch ?

 3. Is KZ al uit de problemen dan? Waarom pakken ze daar niet eerst eens de basis aan? Gewoon een normale coach, een goede jeugdopleiding, geen gekke uitgaven en vanaf nul opbouwen.

  Het is jaren jaren bal daar. En met dames en heren in de overgangsklasse is het niveau ook om te huilen. Ze zouden zich moeten schamen, SCHAMEN!

Leave a Reply