Pinoké komt net tekort tegen koploper Oranje-Zwart

Pinoké – Oranje-Zwart 1-2 (0-2)
0-1 Bob de Voogd, 0-2 Rob Reckers, 1-2 Roderik Musters
Ook vandaag weet Oranje- Zwart als winnaar uit de bus te komen, maar het Pinoké van Gilles Bonnet maakte het de Eindhovenaren knap lastig.
Na een goede fase van de Eindhovenaren die aanhield tot een kwartier na rust, weet Pinoké zich terug te knokken in de wedstrijd. Cornerman Justin Reid-Ross is dit seizoen trefzeker, maar Oranje- Zwart keeper Mark Jenniskens pareerde alle pogingen van de Zuid- Afrikaan.
“Na een goede fase hebben we onszelf te weinig beloond. De eerste vijftig minuten hebben we gedomineerd, maar komen we niet verder dan 2-0. Vervolgens verzwakt de concentratie en kan Pinoké weer terug in de wedstrijd komen. Het is dat onze doelman alle corners eruit houdt, anders waren we vandaag echt in de problemen gekomen”, aldus Oranje- Zwart verdediger Marcel Balkenstein.
Net als vorige week moesten de supporters van Oranje- Zwart lang wachten voordat er door hun favoriete team gescoord werd. Pas na een half uur spelen opende Oranje- Zwart aanvaller Bob de Voogd de score. Toen was niet lang wachten op de treffer van Rob Reckers, hij brengt de stand op 0-2 in het voordeel van de mannen van Michel van den Heuvel.
Vorig seizoen wist Pinoké tot twee keer toe van de Eindhovenaren te winnen en ook vandaag was het dichtbij, maar was op belangrijke momenten niet doortastend genoeg.

Reageer