Pinoké pakt de overwinning in de allerlaatste minuut

Nijmegen – Pinoké 1-2 (1-1)
1-0 Lindy de Hek (sc.), 1-1 Tessa de Haas (sc.), 1-2 Charlotte Vega
“Wij hebben vandaag op een zéér Duitse manier gewonnen”, aldus Pinoké-coach Etienne Spee na de overwinning op Nijmegen. Pinoké wist Nijmegen onder druk te zetten, maar stuitte steeds op de goed spelende verdediging van Nijmegen. Pinoké wist pas in de allerlaatste minuut het krachtsverschil in cijfers uit te drukken.
Het was Charlotte Vega die haar ploeg de winst bezorgde en het puntentotaal van Pinoké verdubbelde. Met zes punten hebben zij nu de achtste positie bemachtigd en kan het de degradatiekandidaten op kleine afstand houden.  Eén van die degradatiekandidaten is en blijft Nijmegen, dat vandaag ontzettend dicht bij het eerste punt van dit seizoen was.
Pinoké-coach Etienne Spee probeerde door een tactiekwijziging meer grip op Nijmegen te krijgen. ” In de rust zijn wij van speelwijze veranderd, want wij wilden nog meer druk zetten. In de tweede helft zijn wij nog hoger gaan staan zodat wij de druk op de verdediging konden verhogen en dat ging goed”, aldus Pinoké-coach Etienne Spee.
De Nijmeegse formatie van Rob Haantjes verloren tot nu toe alle wedstrijden en blijven op de teleurstellende laatste plaats staan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reageer