Programma en uitslagen finaleweekend EHL en ECCC

Foto © Euro Hockey League - Frank Uijlenbroek

Vrijdag 10 juni 2011
Halve finale ECCC
17.30 uur, Leicester HC – Slough HC (3-1, na shoot-outs)
20.30 uur, Laren – Den Bosch (0-1)

Zaterdag 11 juni 2011
Halve finale EHL
11.30 uur, Reading HC – Club de Campo (0-3)
14.00 uur, Oranje Zwart – HGC (0-3)

Troostfinale ECCC
16.30 uur, Laren – Slough HC (2-1, na verlenging)

Zondag 12 juni 2011
Troostfinale EHL
10.30 uur, Reading – Oranje Zwart (3-2)

Finale ECCC
13.00 uur, Den Bosch – Leicester (4-1)

Finale EHL
15.40 uur, Club de Campo – HGC (0-1)

Comments (15)

 1. Helemaal niet voor Eindhoven dit jaar!

 2. @long

  Het is helemaal niets, verder een beetje een onvolwassen reactie.

 3. Na alle arrogante en misplaatste opmerkingen van OZ (en in het bijzonder van Marijne) tijdens het seizoen en na het onterecht winnen van de 1/8 en 1/4 finales vind ik een onvolwassen reactie wel op zijn plaats.

  Overigens zegt de kwalificatie van HGC in de finale veel over de opzet van het toernooi… Viva Club de Campo!

 4. Wat nou onterecht winnen? OZ schakelt Bloemendaal uit en HGC schakelt weer OZ uit! Zo wordt deze competitie gespeeld en dat wist iedereen van te voren. Je kunt je vraagtekens zetten bij het voorkomen van 2 clubs uit hetzelfde land elkaar treffen in de finale. Ik vind dat je dat ook moet loslaten. Gewoon knock out systeem, heerlijk! Anders krijg weer van die voorspelbare finales en die hebben we al genoeg in Nederland..

 5. @ Long

  Volgens mij viel het allemaal wel mee met die zogenaamde misplaatste opmerkingen. Het zit je allemaal blijkbaar erg hoog?

 6. Inderdaad, OZ is een uitstekende ploeg. Je zou ook kunnen zeggen dat het heel knap dat is OZ in het eerste seizoen met Marijne meedoet om de landstitel en de halve finale EHL haalt.

  @ Long, trieste reacties. Verder dan A2 ben je waarschijnlijk nooit gekomen.

 7. De ‘kers op de taart’ van Marijne, zijn nu de zure druiven. Heerlijk!

 8. @long

  Laat je niet zo kennen, je hebt je punt gemaakt.

 9. OZ heeft het ‘naast de pot pissen’ nu echt tot een Olympische discipline verheven zeg. Ken geen club die dit jaar zo ongelofelijk naast alle prijzen eindigt.

 10. Oh fantastisch! Maakt niet uit waar je speelt. Want OZ pakt evenveel punten als 90% van alle clubs dit jaar. Niks dus!! haha Bye Bye Marijne. Die maakt het WEER niet waar, bij Amsterdam haalde hij EHL niet en nu geen prijzen. doeiii

 11. Het op de persoon van Marijne spelen, vind ik weer te ver gaan. Snap ook niet dat sommigen dat ‘heerlijk’ vinden. Beetje raar en waar is dat nu weer op gestoeld?

  Bijzonder wel dat HGC over zoveel veerkracht beschikt na een teleurstellend seizoen in de Hoofdklasse.

  Let wel op; we gaan op deze site zo langzamerhand steeds meer van ‘voor’ je club zijn naar ‘tegen’ anderen. Voel een negatieve vibe die nergens voor nodig is.

 12. Goh wat zijn die brabos slechte verliezers…
  Anti hockey spelen en dan arrogant doen maar als ze verliezen is de rest onvolwasse omdat je met je neus in de feiten wordt gedrukt…

  oz… jamemr joh
  Blij dat het hockey heeft gewonnen
  Nu nog is het anti hockey van de bosche vrouwen breken met hockey!

 13. Gewoon jammer voor OZ! Jammer dat dit seizoen het dubbeltje inderdaad elke keer de verkeerde kant omvalt, maar Sjoerd en mannen (helaas zonder kanjer Jeroen Delmee) volgend seizoen beter.

 14. meisjes,meisjes…het is een spelletje.Vandaag heeft degene gewonnen die het beste speelde en het meest geluk had.Volgend jaar beter….hebben de verliezers extra motivatie.ja toch….?Ik vond het in ieder geval een reuzefeestje…al moest ik werken…

 15. Leuk voor HGC dat ze na een toch wel rampseizoen de ehl winnen. Helemaal terecht dat ze gewonnen hebben. Hadden OZ enz. maar beter tegen hgc moeten spelen

Reageer