Rob Haantjes vertrekt na dit seizoen bij Nijmegen – Hoofdklasse Hockey Nederland

Rob Haantjes vertrekt na dit seizoen bij Nijmegen

Na dit seizoen stopt Rob Haantjes als coach bij de dames van Nijmegen. Dat meldt de club via een persbericht. Dit is het derde seizoen voor Haantjes bij het Gelderse team. Twee jaar geleden mocht Nijmegen deelnemen aan de play-offs, waarna het een jaar later mocht promoveren naar de hoofdklasse. Nu staat de promovendus op de elfde plaats in de Hoofdklasse.
De club geeft in een persbericht aan dat Haantjes het na een periode van drie jaar ‘oké vindt’. Volgens Nijmegen heeft Haantjes nog geen nieuwe club of andere uitdaging op het oog. De club respecteert het besluit van Haantjes en zegt dat er nu ‘ruim de tijd is’ om naar een opvolger te zoeken.

Comments (13)

 1. Gaat ie naar oz?

 2. Hockeyfan Ehv

  Vlgs mij niet, heeft hij ook te weinig voor in huis. Als oz stap wil gaan zetten met de dames, dan zullen ze er iemand met meer bagage op gaan zetten. Mss weer een dames- of heren-ovk?

 3. paradijsvogel

  Rob Haantjes is een prima coach. Weet alleen niet of prima voldoende is voor een ambitieuze club als OZ.
  Voordaan heren heeft hij erg goed gedaan als ik me dat nog goed kan herinneren en met de dames van Nijmegen is hij ook goed bezig geweest.
  Zijn kracht ligt duidelijk in het laten promoveren van een team. Wellicht dat KZ heren eindelijk weer eens naar boven kan. Dat zie ik met de huidige coach niet zo snel gebeuren.

 4. Geen Rob Haantjesgedrag, dat siert hem. Had ook niet anders verwacht.

 5. Waarom zou hij minder zijn dan Boomgaard? die had voor OZ volgens mij nooit eerder een club gehad als coach. Haantjes is ondertussen al met 3 clubs van de OVK naar HK gepromoveerd.

 6. Kai de Jager of Haantjes. zeg het maar. de eerste heeft openlijk gesolliciteerd voor coach OZ dames 1

 7. Van Oostduin

  Geef Haantjes bij OZ eens een kans. Ziet het hem met succes doen.

 8. Waarom zou Kai de jager dat niet gewoon kunnen doen?

 9. Omdat de Jager een draak van een coach is….

 10. Waarom vind je dat?

 11. Ja Peter, waarom vind je dat?

 12. Hockeyfan Eindhoven

  De Jager WAS een draak van een coach. Heeft in de loop van de jaren veel geleerd en is toch ook wel volwassener geworden. Of hij eindverantwoordelijke kan zijn voor een (senioren- en tevens) hoofdklasseteam? Ik betwijfel het. Ben echt van mening dat OZ er goed aan doet, echt een ‘naam’ voor de dames aan te trekken. Iemand die echt wat gepresteerd heeft. Sonja Thomann? Caroline Nieuwenhuijze? Aalbregt? Siepman misschien?

 13. Siepman –> oz
  Haantjes –> mop
  de Jager–> Nijmegen

Leave a Reply