Rotterdam en Oranje Zwart strijden om EHL-ticket

De verliezend halve finalisten Rotterdam en Oranje Zwart spelen vanaf zaterdag 21 mei om de derde en vierde plek in de Hoofdklasse. Een belangrijk duel, want de winnaar speelt volgend jaar in de EHL.

Oranje Zwart moet voor het duel tegen de Rotterdammers weer zorgen dat het het hoofd heft, want op zure wijze verloren de Eindhovenaren beide duels tegen Amsterdam. Zaterdag was het Amsterdam-speler Billy Bakker die in de verlenging de golden goal scoorde, zondag verpestten strafballen het feestje voor de Brabanders.

Rotterdam daarentegen verloor overtuigender van regerend landskampioen Bloemendaal. In eigen huis liepen de Rotterdammers maar liefst tegen een 6-2 nederlaag aan, zondag werd het in Bloemendaal beslist met 3-2.

Comments (13)

 1. fisscher

  Marijne ook dit jaar met lege handen, hahahaha

  het is jammer dat OZ in de halve finale EHL zit, de play offs maken des te meer duidelijk dat OZ en HGC niet de beste ploegen van Nederland zijn, laat staan Europa

 2. @fisscher,

  Wat zeg jij domme dingen zeg.

  Als je de playoffs haalt ben je gewoon een hele goede ploeg dat heb je over 22 wedstrijden laten zien en dat je dan zaterdag in de verlening verliest en vandaag op strafballen dt kan gebeuren dat hoort bij sport.
  blijft over de ehl waarin ze polo en bldaal verslagen hebben, dus zo,n slechte ploeg is OZ niet.

 3. Anneliene

  @fisscher,

  Beetje sneu dit. Persoonlijke vete aan het uitvechten..??

 4. Om in stijl te blijven…. Twente was vorig jaar onterecht kampioen… Ze hebben namelijk gisteren verloren van Ajax! Domme opmerking Fisscher!

 5. Fisscher

  blijft over de ehl waarin ze polo en bldaal verslagen hebben, dus zo,n slechte ploeg is OZ niet.

  Hoe heeft OZ Polo en Bloemendaal verslagen? Met shootouts. Ik denk dat twee wedstrijden meer over een terechte winnaar zeggen dan het voorgaande.

 6. @Fisscher

  wat maakt het uit op welke manier ze deze ploegen hebben verslagen? doet er niet toe aan het eind vd rit staan ze in het finaleweekend.

  is gewoon een goede ploeg dus niet van die domme dingen zeggen, je maakt jezelf volkomen belachelijk.

 7. Fisscher

  @teun

  Aan het eind van de rit is Amsterdam een betere ploeg dan Oranje Zwart (OZ heeft 3 keer verloren en maar een keer nipt van Amsterdam gewonnen dit seizoen) en staan ze niet in de finale van de playoffs. Tevens zijn ze dit jaar als derde geeindigd in de competitie. ‘Gewoon een goede ploeg’, daar zijn er meer van. Ze zullen het heel erg zwaar gaan krijgen tegen Rotterdam.

 8. @fisscher,denk dat we de discussie met jou beter kunnen eindigen,want je zegt zulke onzin.

 9. @ fisscher, wat zeg jij domme dingen. Een gewoon goede ploeg word niet 3e en die gaan het volgens jou heel zwaar krijgen tegen een gewoon goede ploeg die 4e is geworden? Rare theorie heb je. Doe iedereen een plezier en stop met die domme onzin opschrijven

  • Waarschuwing voor Sas alias Teun: 1x het er niet mee eens zijn is voldoende. Onder een andere alias het er nog een keer niet mee eens zijn, is niet netjes. Je punt is duidelijk.

 10. Fisscher

  Wat een emoties 🙂

  @ Sas: OZ heeft dit jaar een keer van Rotterdam verloren en een keer gelijkgespeeld, lijkt me dus wel dat OZ het lastig krijgt. Daarbij is het spel wat Rotterdam speelt stukken aantrekkelijker dan het ‘resultaat’ hockey van OZ,

 11. Het punt van Fisscher is ook wel duidelijk !!
  Pure frustratie zou ik zeggen………

 12. @ Fisscher waar hockey jij dan en welk team… oz heeft het verdient om in de play-offs te staan. net zoals Bloemendaal, Rotterdam en Amsterdam. Oz heeft het gewoon mis gegrepen

Reageer