Rotterdam pakt drie belangrijke punten in Den Bosch

Den Bosch – Rotterdam 4-6 (2-1)
1-0 Simon Child, 1-1 Pepijn Luykx, 2-1 Matthijs Brouwer, 2-2 Nick Wilson, 2-3 Simon Child, 3-3 Rhett Halkett (sc.), 3-4 Joost van den Berg (sc.), 3-5 Hidde Turkstra (sc.), 3-6 Jeroen Hertzberger, 4-6 Austin Smith (sc.)
Rotterdam heeft vandaag goede zaken gedaan tegen Den Bosch. De ploeg van Reinoud Wolff is nu de nummer zes van de ranglijst en kan weer omhoog gaan kijken.
Den Bosch verliest thuis dure punten en de ploeg van Sjoerd Marijne heeft met drie punten uit drie wedstrijden geen denderende seizoensstart.

Comments (5)

 1. En weer voldoet Marijne niet aan de verwachtingen.. Amsterdam, Oranje Zwart en nu Den Bosch! Waarom staat deze man aan het hoofd van Jong Oranje?

 2. 3 punten na een competitestart tegen Schaerweijde, Bloemendaal en Rotterdam lijkt me geen vreemd resultaat. Nog even rustig afwachten dus Gijp, misschien in de winterstop nog eens kijken?

 3. Wat een onzin Gijp. Dus dit jaar moet Den Bosch maar direct van de top 4 winnen? Blijf realistisch. Dit Den Bosch is kwalitatief gelijkwaardig, wellicht iets beter, dan vorig jaar. Maar nog steeds zal dit team dit jaar niet in de top 4 belanden. En dat zal ook zeker niet de doelstelling zijn! Den Bosch moet gaan bouwen en dat gaan ze doen en dat kost tijd. Maar wat is er nu makkelijker dan weer vol op de man te spelen en de coach onderuit te halen. Blijft toch jammer dat dit forum daar voor gebruikt wordt…. Wel makkelijk om personen onderuit te schoffelen die je niet mag… Triest..

 4. @ jan Dirk,
  onze Sjoerd en Stijn hebben nog nooit iemand gespaard.
  Dus wie de bal kaatst kan hem terug verwachten.
  Want niet alleen in eindoven zijn er spelers die nooit meer 1 stap op het veld zetten voor beide heren.
  En laten ze nu maar eens zien.
  Of gaat Lammers weer ingrijpen met kerst…

 5. @peter
  dat ze in eindhoven misschien niet meer met sjoerd in zee gaan is te begrijpen, maar steijn…. steijn is nooit coach geweest bij oz / in eindhoven alleen bij were di en altijd vanaf de c1 tot de a1 en nu heren 1 bij db dus ik snap je reactie niet helemaal, steijn heeft er niks mee te maken.
  En ik denk dat db nog wel eens voor een verrassing zou kunnen zorgen, want zo slecht deden ze t niet tegen bloemendaal en rotterdam.

Reageer