Rotterdam twee maten te groot voor Schaerweijde – Hoofdklasse Hockey Nederland

Rotterdam twee maten te groot voor Schaerweijde


Schaerweijde – Rotterdam 3-8 (1-4)
0-1 Willem Hertzberger, 0-2 Bas Campbell, 0-3 Björn Kellerman,
1-3 Matt L’ Huillier (sc.), 1-4 Nick Wilson, 2-4 Mark Knowles (e.d.), 2-5 Nick Wilson, 2-6 Simon Child, 2-7 Björn Kellerman, 2-8 Nick Wilson, 3-8 Lloyd Jones
Rotterdam was ook tegen Schaerweijde opnieuw in goede doen. Rotterdam had weinig moeite met Schaerweijde dat weinig in te brengen had. De einduitslag werd door de Rotterdammers op 3-8 bepaald. Rotterdam bevestigde nog maar eens een serieuze kandidaat voor de titel te zijn.
Met de camera’s van de NOS langs de zijlijn was er bij Schaerweijde de hoop om te kunnen stunten tegen Rotterdam. Schaerweijde wist eerder dit seizoen tegen HGC, Pinoké en Amsterdam een gelijkspel uit het vuur te slepen.
Schaerweijde speler Matt L’ Huillier was met zijn elfde treffer van het seizoen verantwoordelijk voor de eerste goal van Schaerweijde. De Nieuw-Zeelander blijft de nummer twee van topscorerslijst. De eerste positie blijft in handen van Kampong speler Roderick Weusthof.
Foto: Godert von Weiler

Comments (5)

 1. Opvallend: 8 goals van Rdam, allemaal veldgoals…

 2. Is knap, maar zegt ook iets over hun strafcorner. Niet goed?
  Tegen de top ploegen van de hoofdklasse heb je echt een goede strafcorner nodig.

 3. Zegt ook iets over Schaerweijde…

 4. CK, eerst de statistieken erbij pakken. Hoeveel sc’s kreeg Rotterdam? Het is dat is ik 25 minuten (waarvan 15 rust) op een tosti stond te wachten in het clubhuis, maar in de overige 60 minuten die ik heb gezien kregen ze geen sc.

 5. Rood-zwart hart

  Piet, dan had je mazzel, normaal duurt het 30 minuten 🙂 :). Jongens en meisjes, Rotterdam heeft is in de eerste helft, 6 keer in de sweijde cirkel geweest en scoorde 4 keer. Lesje effectiviteit was het. En of ze nu 1,2 of 15 corners hebben gehad, het maakt niet uit. Rotterdam was suprieur, sweijde had een offday. Speelde nog rommeliger dan tegen schc.
  Hoop dat je tosti smaakte, tip! neem een pistolet broodje, zijn heel snel klaar en erg lekker.

Leave a Reply