Ruime overwinning voor de dames van SCHC

Woensdagavond hebben de dames van SCHC een ruime zege behaald op Hurley. De ploeg uit Bilthoven wonnen met 6-1 van de Amsterdammers.

Stichtsche stond na elf minuten al op een 2-0 voorsprong. Het eerste doelpunt nam Soledad Garcia voor haar rekening en Maike Stöckel prikte de tweede treffer binnen. Voor rust zag Hurley SCHC verder uitlopen naar een 3-0 door een doelpunt van Caia van Maasakker uit een strafcorner.

Vlak na de hervatting ging SCHC door met scoren, het was Claire Verhage die de 4-0 op haar naam schreef en Carlien Dirkse van den Heuvel nam de vijfde treffer voor haar rekening.

Hurley deed nog wel at terug. Yaël Goudsmit scoorde het enige puntje voor de eer. Tot slot was het Garcia die de eindstand bepaalde, 6-1.

Door deze overwinning is het gat tussen de nummers vier, Hurley en Laren, nu 13 punten. Er staan nog zes wedstrijden op het programma, maar voor Stichtsche kan het bijna niet meer fout gaan om een plekje in de play-offs veilig te stellen. Het gevecht om de vierde plek blijft spannend, want er zijn meerdere ploegen die daarop kans maken.

Reageer