Samen met HIC richting de Hoofdklasse


Heren en Dames 1 van HIC hebben zich dit seizoen verzekerd van een plek in de Overgangsklasse en maken zelfs kans op promotie naar de Hoofdklasse. Dit is mede mogelijk gemaakt door de leden en sponsoren van de fantastische hockeyclub HIC.
Om succesvol te blijven willen de dames en heren van HIC graag evenementen gaan organiseren zoals een zomerse barbecue en hockeyclinics voor de kids. Hiervoor vragen wij jullie lid te worden van de ‘Vrienden van HIC’.  Met jullie steun en support hopen wij uit te groeien tot een stabiele topclub waarbij, naast hockey, het clubgevoel versterkt wordt door het samen ondernemen van activiteiten.
Wil jij ‘Vriend van HIC’ worden? Kijk dan op https://www.hichockey.nl/vrienden

Comments (18)

 1. meen je niet

  Dit siert de redactie niet!!!!!!! gewoon bij hockeynieuws houden aub!
  Dat er wat vriendjes hockeyen bij HIC, wil niet zeggen dat ze hier om sponsoren moeten gaan leuren….

 2. volledig eens met de opmerking hier boven..wat een aanfluiting

 3. Er staat advertorial voor, dus ik neem aan dat deze organisatie gewoon betaalt voor dit bericht… Een website bouwen en onderhouden is niet gratis…

 4. Klopt, er staat inderdaad advertorial voor… Snap het probleem niet helemaal dan!

 5. gewoon mensen die jaloers zijn, lekker laten gaan!

 6. @jaloers, nee mensen die nieuws verwachten van een site ipv reclame.schrijf lekker als Hic je leden aan en val andere mensen niet lastig met deze onzin

 7. @rodierodie, maar waarom moet er een heel stukje gemaakt worden over het feit dat Hic geld/sponsoren nodig heeft op een hockeysite? dat doe je toch op je eigen clubsite? of je behandeld dit soort dingen op een ledenvergadering.

 8. Grappig deze kinderlijke reactie. Natuurlijk mag er geadverteerd worden door hockeyclubs.
  Een advertorial is een win-win situatie voor de clubs in kwestie en HKH.nl. De club krijgt veel meer aandacht voor haar boodschap op HKH.nl dan alleen op de eigen site plaatsen,
  Daar betaalt de club voor en dat is weer goed voor HKH.nl. De internetgebruiker denkt af en toe dat alles gratis is, maar de kachel moet wel branden. je maakt je toch ook niet druk over advertorials in kranten en tijdschriften?
  Een flauwe en te simpele reactie!

 9. @kenner, de site heet de laatste keer dat ik keek Hoofdklassehockey en we hebben het over HIC en die spelen geen Hoofdklasse, nou is dat nog niet zo,n groot probleem als er hockeygerelateerde verhalen uit de Overgangsklasse komen maar dit voegt werkelijk niks toe om via een site geld en sponsers voor je club binnen willen te halen, los daarvan de mensen die je wil bereiken lopen zeer waarschijnlijk toch al op Hic rond.

 10. Jongens, naast alle enorme taalfouten in jullie reacties (of je behandeld) wil ik jullie welkom heten in de wereld van internet publishing. Betaalde content wordt steeds meer de norm. Als de redactie van een weblog de betaalde content (aka een advertorial) vindt passen binnen de weblog is dit aan de redactie. Tevens staat het jullie vrij om het hier niet mee eens te zijn. Daarom ook de mogelijkheid tot reacties. Happy Friday!

 11. @sakia, zeker aan de redactie, voegt alleen niks toe.

 12. al zou een 4e klasser een advertentie of advertorial willen plaatsen!
  zolang het geen advertentie voor sessies o.i.d. is, kan de redactie van HKH.nl die advertorials of advertenties gewoon plaatsen, advertenties of advertoriaks is namelijk het enige verdienmodel voor sites als HKH.nl.
  Hockey.nl wordt in leven gehouden door de KNHB en ook die plaatsen allerlei niet hockey gerelateerde advertenties. HKH.nl wordt niet door de KNHB gesteund en moet het juist van advertorials en advertenties hebben, En als een club uit de OVK hoofdklasse-aspiraties heeft dan is een advertentie voor sponsoren op HKH.nl plaatsen zelfs heel slim van HIC en goed voor HKH.nl.

 13. Die verdraaide autocorrectie!
  sessies moet zijn sekssites!

 14. @@kenner, wat denk je nou zelf, dat iedereen die het leest geld richting Hic gaat brengen? droom rustig verder.

 15. Als HIC dat denkt, is het toch prima? Een adverteerder hoopt altijd dat zijn boodschap aanslaat. En nog mooier voor HKH.nl….. herhaling is de kracht van de reclame ;-))

 16. @Kenner, zeker prima maar beetje naief

 17. Prachtig toch dat je kunt reageren op een advertentie?

 18. HIC zal hier heel weinig voor betaald hebben. Dan halen ze het er niet eens uit. Dit is gewoon puur een vriendendienstje. Er werkt(e) toch ook iemand van HIC bij deze site?
  Maar dan nog: SO WHAT??? Als ze erbij zetten dat het geen nieuws is, dan maakt het toch niet uit? Die gasten willen ook gewoon naar Barcelona o.i.d! Of het werkt, zeker na al jullie negatieve reacties, valt te betwijfelen.
  Wel een beetje amateuristisch van de redactie om het mogelijk te maken hierop te reageren. Dan krijg je dit soort discussies..

Reageer