SCHC in slotfase langs Hurley

Hurley – SCHC 1-2 (1-1)
0-1 Caia van Maasakker (sc.), 1-1 Sabine van Silfhout, 1-2 Soledad Garcia (sc.)
SCHC wist de spanning er lang in te houden in de confrontatie met SCHC. Tot zeven minuten voor tijd lukte het de dames van Hurley, met coach Rick Mathijsen aan het roer, de stand gelijk te houden. Door een rake strafcorner in de 63ste minuut van Soledad Garcia werden de dames van Hurley toch verslagen. Een zure nasmaak voor Hurley na deze wedstrijd, want er had meer in gezeten.
Hurley-coach Rick Mathijsen was erg teleurgesteld na de wedstrijd, want na het zien van de beelden zijn de scheidsrechters op twee cruciale beslissingen teruggekomen. Een treffer bleek onterecht afgekeurd te zijn en Hurley had een strafbal moeten krijgen, maar kreeg die niet. ‘Ik weet dat je niet de scheidsrechters de schuld mag geven als je verliest, maar dit is wel erg balen. Ik baalde ook dat het schot dat op de paal ging er net niet in vliegt”, aldus Rick Mathijsen. Ondanks het slechte resultaat was er toch waardering voor zijn ploeg. Rick Mathijsen: “Ik heb bij vlagen genoten. Vandaag lieten wij namelijk play-off waardig hockey zien”.
SCHC blijft door deze overwinning dicht bij Amsterdam en Den Bosch. De dames van Janneke Schopman hebben nu tien punten. Hurley blijft op het puntentotaal van drie staan.

Comments (1)

  1. Hurley kan zeker voor Play offs gaan!
    Hebben veel kwaliteit en ook in de breedte een sterke selectie.
    komende wedstrijden 2x tegen geel-zwart. Eerst naar de Terriers, dat mag geen probleem zijn, zonder dat er van onderschatting sprake is. Daarna Den Bosch weer een echte krachtmeting!

Reageer