Historisch moment voor SCHC

Na tien speelronden in de hoofdklasse is SCHC nog zonder punten de rode lantaarn drager van de competitie. Aanstaande zondag is de laatste speelronde voor de winterstop en als SCHC weer verliest schrijven ze historie in de Nederlandse hoofdklasse. Nog nooit eerder stond een ploeg puntloos onderaan de ranglijst bij het ingaan van de winterstop.
Voor coach Pim Wijzenbeek en zijn team is het te hopen dat er aan de negatieve reeks zondag tegen Den Bosch een einde wordt gemaakt.

Comments (13)

 1. Schc staat na 22 wedstrijden nog steeds puntloos.

 2. Lekker beleid van SCHC….! Geen visie en/of verstand van hockey en/of mensen. Laat die Pim maar blijven, maar gooi die zgn. beleidsmensen er eens een keer uit! Kunnen ze wel weer een andere coach aanstellen, maar wanneer hebben ZIJ nu een keer door dat ZIJ het nu AL JAREN verkeerd doen? En maar lekker op het pluche blijven zitten omdat het zo lekker zit en stoer staat en ondertussen gaat het tophockey hier kapot. Ik snap wel dat ABNAMRO de stekker eruit trok! WANBELEID!

 3. Waarom lukt het bij de dames wel, is toch dezelfde club?

 4. omdat sommigen zich alleen bemoeien met de heren en niet de dames.

 5. @Basbak; je bent niet alleen slecht geinformeerd, maar je verteld ook onwaarheden. Maar, ik begrijp dat je jezelf al aangemeld hebt als bestuurslid?! Je weet het tenslotte allemaal beter.
  Natuurlijk gaat het niet goed, maar kom eens kijken. Je hebt het over hier, dus blijkbaar is het ook jou club.

 6. droppienawedstrijden?

  @ J laat @Basbak maar, het enige wat Basbak kan is afkraken, en dan het liefst SCHC. Je gaat je bijna afvragen waarom? Soms is het gewoon zo, een club moet bovenaan staan en een club onderaan, en iedereen komt een keer aan de beurt.

 7. @droppienawedstrijden? Eh misschien vanwege het wanbeleid van de laatste jaren in Bilthoven.

 8. @Hans, ik denk dat dat wanbeleid wel meevalt. De vorige voorzitter zit nu immers in het Bondsbestuur en dat is niet voor iedereen weggelegd.

 9. @henk, volgens mij Zit de vorige voorzitster niet in het bondsbestuur maar in het bestuur van de Hk verenigingen.
  En vaak maakt een voorzitter ook niet het tophockeybeleid op een club

 10. @Hans,, Je loopt wat achter bij de werkelijkheid. Kijk op KNHB.nl neer de functie van “Commissaris Competitie” in het Bondsbstuur. Voor zo’n functie wordt je niet gevraagd op basis van jouw stelling van 15-11 18.10 uur.
  Moet het dus goed gedaan hebben bij SCHC

 11. @henk, ik zie het inderdaad staan, maar zoals ik al eerder schreef maakt een voorzitter vaak niet het tophockeybeleid en is daar vaak een apart bestuur of groepje mensen verantwoordelijk voor.
  En laten we onze ogen nou niet sluiten de afgelopen jaren zijn qua mannen tophockey in Bilthoven nou niet geweldig geweest zou eerder zeggen een stukje Wanbeleid.
  Brinkman die een 3 jarig contract kreeg en na 18 wedstrijden in zijn 1e jaar eruit geflikkerd werd, lijkt me allemaal niet superbeleid tel tevens even hoeveel spelers er de afgelopen jaren vertrokken en gekomen zijn in Bilthoven en je weet genoeg.

 12. @J, wat is dan slecht geinformeerd of onwaar? Ja, in ben een Stichtenaar! Daarom juist!
  @Henk, als jij denkt dat de oud-voorzitter Madeleine Bakker op grond van haar prestaties bestuurslid is geworden, ben je heel slecht op de hoogte van hoe het er aan toegaat in de werkelijkheid(netwerk/slijmen)
  @hans, vergeet je die 2 andere coaches voor Brinkman niet die al na 1 jaar(!) eruit gegooid werden.
  Maar goed; nog steeds 0 punten… Triest, maar waar voor SCHC en deze beleidsmensen(ook die op de achtergrond!) blijven gewoon op het pluche… Wanneer nemen zij hun verantwoordelijkheid?

 13. Na 22 wedstrijden staat de teller nog steeds op 0 maar Pim blijft positief .

Reageer