Seizoen Larense hockeyers is over en uit

De hockeyers van Laren haalden vorig seizoen nog de play-offs, maar dat gaat dit jaar niet gebeuren. Pinoké gooide de deur, die nog op een piepklein kiertje stond, definitief dicht.

Laren moest winnen van Pinoké om nog te mogen blijven hopen op een wonder. De ploeg van Roelant Oltmans kreeg in Amsterdam ook wel kansen, maar in de laatste minuut ging het fout. Na de 2-1 nederlaag zit er dit seizoen weinig anders meer op dan de competitie uit te spelen en te gaan bouwen voor het nieuwe seizoen.

De wedstrijd begon nog goed voor Laren. Luke Doerner, terug van een teenblessure, scoorde uit een strafcorner in de eerste helft en bepaalde zo de ruststand op 0-1. Na de pauze leek er voor Laren niet veel aan de hand, maar na de gelijkmaker uit een dubieuze strafbal zag het er ineens anders uit. De wedstrijd kon beide kanten opgaan, maar de bal viel net goed voor Pinoké, dat in de laatste minuut de winnende treffer op het scorebord zetten via Eli Matheson (foto). Laren had al nauwelijks meer kans op de play-offs, maar het doelpunt van Matheson maakte alles definitief duidelijk.

Bron: Gooi en Eemlander

Reageer