Siepman: “Alles staat nu in het teken van volledig herstel” – Hoofdklasse Hockey Nederland

Siepman: “Alles staat nu in het teken van volledig herstel”

Carolien Blankevoort, Sabine van Assem, Juliette Welten, Shona McCallin en Lieke van Wijk waren de grote afwezigen bij MOP in het duel tegen HDM. Toon Siepman zegt in het Brabants Dagblad dat deze vijf afwezigen blijkbaar net iets te veel van het goede was.

Strafcorner specialist van Wijk moet nu echt rust houden, die al vanaf afgelopen zomr kampt met vocht in haar knie. “Alles staat nu in het teken van volledig herstel,” aldus Siepman. “Dat is ontzettend jammer, maar zolang er geen échte tekenen van herstel zijn speelt ze niet.”

Ondanks het inzetten van de junioren Renée van Hijfte (B-junior) en Fleur Verhoeven (A-junior) kon MOP niet winnen van HDM. De ploeg uit Vught staat nu met nog één punt voor op HDM op de negende stek. De achterstand met de nummer vier Laren blijft door dit verlies vier.

Comments (2)

  1. Keuzes maken

    Laat ik vooropstellen dat het erg vervelend is voor MOP dat er zoveel blessures zijn. Wat echter best apart is, is het feit dat Toon erg duidelijk was over te veel belasting bij Lieke tijdens EK JO afgelopen zomer. En dat Lieke daardoor de 1e seizoenshelft niet maximaal heeft kunnen spelen, maar dat ze wel in de zaal heeft meegedaan ipv volledige rust… Aparte keuze niet!?

  2. Helemaal mee eens. De sneer die hij daar gaf aan jong oranje was al bijzonder, maar die maakt hij nu belachelijk. Ze heeft zelfs bij Nederlands zaal meegedaan, maar haakte daar af met pijn. Absolute rust dus nu in de veldcompetitie, slim..

Leave a Reply