Spee: “We gaan volle kracht vooruit”

Eind 2012 ging het bij de dames van Pinoké niet al te best. Sophie Klooster werd eind november uit de selectie gezet en de aanvaller keert dit seizoen niet terug bij de Steekneuzen. Daarbij opgeteld de resultaten. Die waren ook niet om over naar huis te schrijven: de Steekneuzen hadden voor de winterstop acht wedstrijden verloren. Hoog tijd dat het tij gaat keren in het Amsterdamse bos.

“We moeten 2012 snel vergeten en vooruit kijken naar 2013,” aldus Etienne Spee. “We zijn sinds 5 januari al hard aan het trainen om fit te zijn voor de tweede competitiehelft.” De ploeg reist af naar het zonovergoten Portugal om daar de voorbereiding voort te zetten. “In Portugal gaan we veel trainen en we spelen een aantal oefenwedstrijden tegen lokale ploegen. Natuurlijk gaan we ook nog leuke en gezellige dingen doen voor de teamspirit.”

“We beginnen de tweede competitie helft met een schone lei en we gaan volle kracht vooruit.”

Pinoké speelt zondag 3 maart haar eerste wedstrijd uit tegen De Terriërs  Momenteel bekleden de Steekneuzen tiende plaats met één schamel puntje voorsprong op Nijmegen.

Comments (1)

  1. Team is te goed(op papier) om te degraderen.

Reageer