Start HIL weer verplaatst


Nadat de HIL eens was uitgesteld, start de Hockey India League nu op maandag 14 januari in plaats van donderdag 17 januari. Dit meldt The Hindu. De competitie eindigt op zondag 10 februari, dus dat komt goed uit voor de hoofdklasseclubs, want de play off finale van de zaalcompetitie vindt plaatst op diezelfde dag.
De competitie start met het duel tussen de Delhi Waveriders en Jaypee Punjab Warriors.
In total worden er 34 wedstrijden gespeeld in 28 dagen in vijf verschillende steden: Delhi, Jalandhar, Lucknow, Mumbai and Ranchi.
De Hockey India League trapt af met een heuse openingsceremonie in het Major Dhyan Chand National Stadium in Delhi. Alle wedstrijden zijn live te zien via Star Sports.
De Halve finales worden op negen februari gespeeld en de HIL finale is op 10 februari.
“We zijn erg blij met het bevestigde wedstrijdschema voor de allereerste Hockey India League, waar veel grote hockeysterren aan meedoen van over de hele wereld,” zegt de voorzitter van de HIL, Narinder Batra.
“Het zal een echte traktatie zijn voor de hockeyfans. Zij zullen mooie wedstrijden zien. We zijn er vrij zeker van dat de HIL een onvergetelijke competitie wordt voor alle spelers, sponsors en toeschouwers,” vulde Batra aan.

Reageer