Tim Jenniskens: ‘We speelden als een megateam´

Bloemendaal-speler Tim Jenniskens was zeer tevreden over het teamspel na de met 6-1 gewonnen wedstrijd tegen Club de Campo de madrid in de EHL. ‘We hebben vandaag echt als een megateam gespeeld. We waren goed in de aanval en in de verdediging. Dat is super’. De ‘Mussen’ zagen vijf verschillende spelers een doelpunt maken. Chris Ciriello was de enige die twee keer de bal in het Spaanse doel kon krijgen.

Jenniskens denkt dat ze als ze zo blijven spelen ver kunnen komen in de EHL. ‘We hebben goed gespeeld. Vooral in het begin en op het einde kwamen we redelijk vaak in hun cirkel. Dan maak je ook veel doelpunten. Dat is natuurlijk heel mooi voor het publiek’. De 24-jarige international van Nederland waakt wel voor onderschatting voor de volgende tegenstander Beeston HC. ‘We hebben stukjes van de wedstrijd teruggezien, maar kijken morgen heel de wedstrijd terug. Ze zijn een goed spelende ploeg en zitten niet voor niks bij de laatste acht.’

Bloemendaal speelt maandag om twaalf uur tegen het Engelse Beeston HC. Laatstgenoemde schakelde in hun eerste wedstrijd het eveneens uit Engeland afkomstige East Grinstead uit.

 

Caetano Branco Cardoso

Comments (10)

 1. Vandaag stond er inderdaad een megateam. En als er bij Bloemendaal een megateam staat kan het leuk worden, heel leuk zelfs! Beeston moet je inderdaad niet onderschatten. In de KO16 hebben ze Amsterdam verslagen, en nu ook weer van East Grindstead gewonnen. Als ik naar de namen kijk, geef ik Bloemendaal wel veel meer kans. Dezelfde teamgeest en inzet als vandaag, en Bloemendaal gaat naar de laatste vier. En wie weet een fantastisch toernooi op je eigen complex, dat moet voor voldoende motivatie zorgen!

 2. Ik vond bl daal helemaal niet zo goed eigenlijk, beetje los zand en zeker geen mooi hockey. Campo was echter zeer matig en daar profiteerde bl’ daal goed van. Bl’ daal heeft teveel oude spelers, weinig swingend allemaal.

 3. Joris, welke wedstrijd heb jij gezien?

 4. Vond Campo ook heel erg matig

 5. @Pieter, met Pinksteren staat de EHL in Rotterdam en dus niet in Bloemendaal.Joris, Bloemendaal 7 of 8 spelers onder de 22 ????? Natuurlijk halen Brouwer en Teun het gemiddelde omlaag maar je verhaal is onzin. Amsterdam was ronduit slecht en had geluk door die sc van TT in de laatste 5 minuten. Verder alle wedstrijden gezien , inderdaad geen hoogstaand technisch mooi hockey maar de wedstrijd van Bloemendaal stak daar echt bovenuit.

 6. Amsterdam was idd heel slecht??? speelde zeer degelijk en goed, wint van kampioen van Spanje en kwam totaal niet in gevaar. ik vind Amsterdam op dit moment meest complete ploeg met meeste talentvolle selectie. vond campo heel matig…bl’ daal een beetje rommelig

 7. EHL naar Rotterdam?? Zal veel animo voor zijn… #not
  Belachelijke entree prijzen overigens! 20 euro voor een wedstrijd van je cluppie.

 8. @Hockey, lijkt me raar dat de final four op Rotterdam zou zijn, als Rotterdam niet geplaatst is voor de final four.

  @Hans, vond Amsterdam ook niet zo geweldig als jij ons doet geloven, de kampioen van spanje? ja zegt me persoonlijk niet zo heel veel volgens mij is er nog nooit een spaanse ploeg bij de laatste 4 van EHL geweest dus ja zeg het maar wat is de sterkte van de Spaanse ploegen.

 9. @fiets: even feiten checken.. Club de Campo werd 2e in 2011 (verloor 1-0 van HGC in de finale)
  Egara werd 4e in het eerste jaar en Polo Barcelona is ook een keer 4e geworden. Huidige staat van Spaanse hockey (geen geld) reflecteert wel, de ploegen spelen zeer matig. Daar gaat Furste geen verandering in brengen.

  OT:
  Vond Bl’daal en A’dam beide niet sterk. Bl’daal heeft genoeg kwaliteit om Campo uiteindelijk stuk te spelen. Ze zullen op dezelfde wijze ook wel winnen van Beeston.
  A’dam zie ik niet heel snel winnen van Berliner, wordt een spannende pot.
  Rot-Weis of Dragons zie ik de EHL dit jaar winnen. RW allround erg sterk en moeten zich vooral focussen. Dragons is de voorloper van het Belgische nationale team en maakt veel indruk op mij. Ongeslagen in reguliere speeltijd.. best verdomde knap!

 10. @Wouter, Campo werd een keer 2e in een ehl jaar dat gewonnen werd door een heel erg matig HGC wat enorm veel mazzel had qua lotingen, kan een keer gebeuren.

  Ja 2 ploegen zijn een keer 4e geworden, wat zegt dat niks? Leuven is ook een keer 4e geworden.

  Dragons wint met 2x van 2 hele matige ploegen, lijkt me wat voorbarig om nu te roepen dat die de EHL gaan winnen

Reageer