Van der Heijden stopt na seizoen bij Hudito

Hudito Heren 1 promoveerde vorig seizoen met 64 punten naar de Overgangsklasse waar het op dit moment zesde staat. Ondanks dat het team, de club en de begeleiding erg positief zijn wil Marcel van der Heijden geen ja zeggen tegen een derde seizoen.

‘Dit was een moeilijke beslissing, maar ook dat hoort bij mijn verantwoordelijkheid. We zijn met een fantastische periode bezig, met een team met veel potentie. Gezien het volle competitieprogramma van 27 februari tot en met 8 mei heb ik gekozen om nu al duidelijkheid te creëren waardoor alle partijen verder kunnen kijken naar de toekomst’, aldus Marcel van der Heijden.

Hudito en Marcel van der Heijden kijken samen met veel voldoening terug op deze succesperiode. ‘Vanaf het begin is er een geweldige samenwerking geweest; dit heeft mooie resultaten als een kampioenschap in de Eerste Klasse en promotie opgeleverd. Ook hebben we veel nieuwe spelers mogen verwelkomen; er staat een goed en energiek team. Momenteel is de sterke positie in de Overgangsklasse het uitgangspunt om dit seizoen samen succesvol af te maken. Hierna richten we ons op het volgende seizoen’, de Top Hockey Commissie Hudito.

Van 9 tot en met 13 februari is Hudito Heren 1 voor een oefenstage naar Milaan geweest om zich verder voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Waar zij oefenwedstrijden speelden tegen Cernusco, de nummer vier van de Italiaanse Serie A1.

Bron: Persbericht Hudito

Reageer