Video: Doelpunt Lucas Judge uit de wedstrijd Pinoké – Laren


In de door Pinoké met 4-2 gewonnen wedstrijd maakt Lucas Judge een prachtig doelpunt na een weergaloze assist van Joost van de Vijfeijken. Laren speelde op dat moment zonder doelman Akbar die was gewisseld voor een extra veldspeler.

Comments (33)

 1. welke prutser haalt zijn keeper er ook uit!

 2. @schaar, lekkere volwassen reactie, als je met 3-2 achterstaat probeer je iets om gelijk te maken, dan bestaat de kans dat het niet goed afloopt.
  Je reactie is natuurlijk lachwekkend.

 3. Echt een prachtig doelpunt…. zonder keeper!

 4. @KASPER, ZO IETS DOE JE INTERNATIONAAL MAAR NIET MET EEN DEGRADATIE KANDIDAAT. MAAR BIJ LAREN DENKEN ZE NOG STEEDS DAT ZE EEN TOPPLOEG HEBBEN (VOLGEND JAAR VOOR DE OVERGANGSKLASSE)

 5. @els , gelukkig zeg jij verstandige dingen.

 6. @els.oei, doet wel heel pijn in het gooi.

 7. @bosuil2, je zin loopt niet heel lekker.
  Ik reageer op een rare en domme opmerking en dan kom je uit het Gooi? ik ben geboren en getogen in Amsterdam

 8. Waarom je je keeper er NIET uit moet halen?! Omdat je doelsaldo ook belangrijk is als je op degraderen staat!

 9. @SCHWEIDE, het is eerst punten en gewonnen wedstrijden en dan pas doelsaldo. Kijkend naar de stand onderin heeft Laren nog een van de betere doelsaldo,s.

 10. Deze actie van Oltmans laat weer eens zien wat voor grote pannekoek hij wel niet is. Lekker gedaan Pinoke… echt een lekkere goal…
  Laren moet gewoon lekker in de overgangsklasse gaan hockeyen. Die rare jongens uit het Gooi denken al jaren dat ze een topploeg hebben maar het moet maar nu eens afgelopen zijn.
  @Els doet het nog steeds pijn???

 11. @koetsje, deze reactie zegt een hoop over je IQ ik denk dat een Walnoot meer inhoud heeft.
  Dat jij niet snapt dat je op 3-2 achter een risico gaat nemen dat zal je wel nooit gaan snappen, geeft ook niet als jij gewoon je naam aan het einde vd dag nog weet is dat al heel mooi.
  en nee het doet mij geen pijn want ik heb met niks met Laren.

 12. @els, volgens mij heb jij een negetief IQ. want je vind iedereen dom behalve jezelf.dat getuigd niet van enige zelfreflectie

 13. @bosuil2 of Koetsje, dat hoeft hier ook niet zelfreflectie, ik reageer op een hele domme uitspraak van Schaar, die kant nog wal raakt.
  Want als je niet een keeper zou kunnen wisselen in de hoop iets te forceren, dit gebeurt al jaren bij het zaalhockey heb je geen verstand van hockey, dat is helemaal niet erg maar wees dan gewoon stil.

 14. Op basis van Doelsaldo nam Oltmans gewoon een terecht besluit.

 15. @Els; Je zinnen lopen niet lekker.
  Je keeper wisselen om iets te forceren is echt achterhaald in het veldhockey. Hebben we het over veldhockey? Ja, we hebben het over veldhockey.
  Misschien kunnen jullie het volgend jaar gaan uitproberen in de overgangsklasse.
  Andere mensen “dom” noemen en andere mensen verwijten dat hun zinnen niet lekker lopen is zo kinderachtig.

 16. @koetsje,Je keeper kan je er rustig afhalen om iets te forceren, is natuurlijk ook volledig niet achterhaald, is volgens mij door de EHL bedacht, vrij recent dus.
  Er worden inderdaad hele domme dingen gezegd, ook weer door jouw.

 17. amsterdam

  @patrick W, waar heb je het nou over ? je komt met 3 voorbeelden uit een ver verleden waar niemand wat mee kan, wat wil je nou zeggen?

 18. @Els
  Els, hou alsjeblieft de eer aan jezelf! Reageer niet meer! Wat een domme actie van laren! Maar goed, lekker degraderen, geen buitenlanders meer, en weer aan de club bouwen! Geniet van de vrouwen die je hebt want die zijn fantastisch en stop met het zinloze geld in de heren pompen om hetzefde niveau te halen, dat gaat je met die B-internationals niet halen!

 19. @bram, sla nou niet van die wartaal uit, in de EHL gebeurt het werkelijk voortdurend, dus er is niets mis mee om je keeper in te wisselen voor een extra veldspeler.

 20. Het gebeurde deze zomer al in Rosario op de Champions Trophy. Ik geloof bij Duitsland-Engeland, maar ook bij Argentinië-Nederland. Dus achterhaald, nee, zeker niet.

 21. @Els,
  Is er ook ooit wel eens iets uitgekomen? Iets wat wel vaker gebeurt hoeft niet goed te zijn he! Ik ken alleen maar gevallen waarbij een tegen goal valt, en ze vervolgens zeggen ” we hebben het in ieder geval geprobeerd”
  Het gebeurt wel vaker is echt de domste opmerking die je kan maken! Beetje nadenken!

 22. @bram,
  Tegen Den Bosch deed Laren het ook leverde toen de gelijkmaker op, weet niet hoe het met de verdere statistieken zit.
  Het gebeurt wel vaker inderdaad en is dus verre van een domme opmerking.

 23. @bram, de domste opmerking die je kunt maken heeft Schaar al gemaakt, daar komt niemand bij in de buurt.

 24. Argentinië scoort de 2-2, wint halve finale…

 25. @karel. Wat is jou toegevoegde waarde eigenlijk?

 26. @Bosuil2, mijn toegevoegde waarde is dat nog even te meldenn.

 27. @karel , dus voor jou hetzelfde als @ els. Negatief IQ. Wou ik maar ff melden.

 28. @Bosuil, is wel je beste bijdrage tot op heden. dat je het allemaal een lastige materie vind snap ik, maar blijf dan lekker op je tak oehoe roepen.

 29. 4 jaar geleden ook al meegemaakt in landelijke jeugd competitie! Met succes..

 30. Vlugge Japie

  Laren speelde op een woensdagavond tegen Kampong ook zonder keeper bij een achterstand met een doelpunt verschil. Leverde veel druk op, maar geen rendement. Er is overduidelijk op getraind. Komt duidelijk uit de koker van de assistent die dat ook met jeugdteams graag mag doen.
  Ik doe dat niet meer: het levert te weinig op. Laren is wel hardleers. Overigens vind ik het doelpunt helemaal niet zo bijzonder of mooi. Bijzonder is het missen van de keeper. Verder bagger gefilmd bovendien.

 31. Al dat geneuzel. Ik vind het gewoon een lekkere buitschuiver van budget!

 32. Ach as het wel had gelukt had iedereen de andere kant op gesproken dus zo dom is het niet:)
  maar kan iemand die els een forum ban opleggen? zo kinderachtig allemaal en zo snel aangebrand ….
  Tis net oprah hier….

 33. @ Els;
  En wie krijgt er nu gelijk???
  Oltmans aka Francesco Schettino

Reageer