Bloemendaal – Den Bosch

Comments (3)

  1. Bloemendaal speelde de eerste 20 minuten prima hockey! Gevarieerd aanvalsspel en in een hoog tempo. De zeer vele kansen werden echter niet benut, mede ook dankzij super keeperswerk van de Den Bosch goalie. Als je veel kansen verspeelt, slaat de wedstrijd vaak om, wat resulteerde in onzeker en onrustig spel van Bloemendaal en kansen voor Den Bosch. Na de 0-1 (vlak na rust) en de 1-1 ( net na de 0-1) bleef het spel van Bloemendaal slordig en onrustig. De laatste 20 minuten waren weer zoals de eerste 20 minuten. Prima hockey met weergaloze goals van Swann, De Nooijer en Kessing. Vond Swann en W. Jolie echt goed spelen. Ciriello speelde ongelukkig met veel onderschepte passes en gemiste corners. Zou tegen OZ wat meer speelminuten aan O. Meijer gunnen, in vorm en hockeyend beter dan Ciriello (althans in deze vorm). Een minpuntje van de middag. Het ontbreken van een zittribune, een topclub onwaardig! Veel oudere mensen horen klagen, Bloemendaal doet zo niet aan klantenbinding! Afwezigen bij Bloemendaal: Bovendeert, Martens en Van Doorn.

  2. Zo slecht speelde Ciriello nou ook weer niet. Heeft maar 2 corners genomen en pakte veel ballen af. Zijn passing(normaal zijn sterke punt) was inderdaad niet optimaal.

  3. @Jan, mee eens, vind Ciriello ook geen slechte speler, zondag was het gewoon niet zo best. Het viel me ook op dat hij minstens 4 keer de bal verspeelde, terwijl hij aan het opbouwen was, bal aan de stick dus. Op zijn positie wordt dat vaak afgestraft, zeker tegen OZ. Meijer viel gretig en scherp in, balvast, verdedigend sterk, snel, en ook goed in de passing. Als ik Bloemendaal was zou ik wat zekerheid inbouwen voor as. zondag. Vind dat Garcia te weinig aandacht aan de defensie besteedt. Met Stockmann, W. Jolie, Jenniskens, Swann, Kavanagh, Ciriello en Meijer (Van Puffelen, Van Doorn en Schuurman niet meegerekend) moet er toch een verdediging kunnen staan die nauwelijks kansen weggeeft.

Reageer