Amsterdam – Voordaan


Bekijk hier de samenvatting van het doelpuntenfestijn bij Amsterdam – Voordaan!
Foto: René Broekman

Comments (8)

 1. Jammer en onbegrijpelijk dat er alleen samenvattingen worden gemaakt van de heren competitie. Zeker als je bedenkt dat de topper Laren – Amsterdam bij de vrouwen op het programma stond.

 2. Dames hockey is niet boeiend… Gaat te langzaam, slaap verwekkend. Alleen de playoffs gaat ergens over, de rest… Helaas

 3. te langzaam? Dameshockey is zeker boeiend als het om wedstrijden als Den Bosch, Amsterdam, Laren, SCHC tegen elkaar gaat. Ook de duels onderin zijn leuk om naar te kijken. En laten we eerlijk wezen, alleen onze dames winnen goud, de heren niet.
  Vind jouw reactie erg discrimimerend en erg jammer.

 4. Ja te langzaam. Laag baltempo, 1 of 2 speelsters die verschil maken.

 5. maar dat wil niet zeggen dat zij geen aandacht mogen krijgen!!! hier word weer het verschil gemaakt tussen heren en vrouwen en ja inderdaad alleen de vrouwen presteren beter dan de mannen!

 6. Hoofdklasse Heren

  Als vrouwen hockey aandacht nodig heeft is dat prima, moet ze zelf de beelden aanleveren bij de redactie van deze website. Maar voor het gering aantal toeschouwers dat er graag baar kijkt is dat misschien veel werk.
  Dames hockey is naast de top wedstrijden niet heel leuk, Nederlandse dames doen het goed op de toernooien maar ook daar zijn de laatste wedstrijden pas leuk om te zien.

 7. beetje jammer bovenstaande redactie. Ik weet niet of jij van de redactie bent, maar dan zou je even moete nadenken voordat je vrouwenhocket promoot als niet heel leuk (naast de topwedstrijden).
  Herinner me op hockey.nl dat ze een dames en herenwedstrijd uitzonden vanaf een locatie. Dus bv Laren – Amsterdam v en Laren – Pinoke m bijvoorbeeld.
  Vind dit weer een duidelijk verschil maken en lekker discriminerend te zeggen dat ze zelf beelden moeten gaan aanleveren.

 8. Ik ga zeker niet naar dameshockey zitten kijken: die gaan met z’ n allen bij 1 of 2 clubs spelen als ze een beetje goed zijn en dan denken ze dat we het nog leuk vinden om naar die competitie farce te komen kijken: NIET DUS

Reageer