Den Bosch – Pinoké


Bekijk hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd Den Bosch – Pinoké.

Comments (18)

 1. Ouderwets potje hakken en zagen van Pinoke. Naslaan, zeuren bij de scheidsrechters en een regen van kaarten. Reclame voor de sport.

 2. Fijne Kuil…. 4 kaarten worden gegeven om NIKS. Pinoke was bij deze wedstrijd de vele betere partij. Het had dan ook 8-1 moeten zijn. Ik weet ook niet door welke bril jij kijkt? Waarschijnlijke door een zwart gele bril. Ik kom uit het zuiden en ben OBJECTIEF. Pinoke was 100 x beter.

 3. 1-8 dus he……..

 4. @@kuil Ging niet over verhoudingen in het veld. Pinoke was inderdaad beter. Maar gaat mij om onsportieve handelingen. Overtredingen, naslaan (nr 5) en zeuren over terechte corners en strafbal. That’s all.

 5. Einde wedstijd? Bloemendaal – Kampong 5-1…

 6. Scherp gezien, betweter! Het wordt aangepast!

 7. elsalvador

  De keeper van DB lijkt me geen superkeeper.

 8. pinoke-fan

  Erg zwakke scheidsrechters.. de gele kaart voor db en 2 van de 4 kaarten van pinoke waren onterecht.
  Ook weet ik niet wat de scheids bij de cirkel van Den Bosch aan het doen was, maar die gaf wel 2 hele makkelijke corners voor “overtredingen” buiten de cirkel.

 9. Gewoon het beestje bij de naam noemen. Bruning is een hele zwakke scheidsrechter, die als je al naar hem kijkt een kaart trekt. zwaar over the ‘hill’ deze man.

 10. @Kuil…. een terechte strafbal? Moet je eens kijken hoe clean deze bal gepakt word… en nogmaals, Pinoke was gewoonweg 2 maatjes te groot

 11. Het is toch de week van de scheidsrechter? Tijd om vanuit de bond wat aan de arbitrage te doen, harder optreden, videobeelden etc etc. Als dit een voetbalwedstrijd was geweest hadden beide arbiters 2 weken niet gefloten als “straf”. Het gaat natuurlijk nergens over hoe simpel Pinoke 2 corners buiten de cirkel krijgt en hoe DB de strafbal krijgt. De KNHB wil het hockey op een hoger niveau brengen – dan moeten ze dan ook met de scheidsrechters doen. Het is niet voor niets dat er maar 2 Nederlandse arbiters op de Spelen waren (argentinie stuurde er bv al 3 en die hebben nauwlijks een competitie) Nederland kan er veel van leren!!

 12. @Piet, helemaal mee eens, denk alleen dat het nooit gaat gebeuren.

 13. Inderdaad – en dat is lang niet wekelijks – maar dit is een zwak optreden van het gele duo. Erg matig!
  Ik bezoek zeer regelmatig overgangsklasse wedstrijden (heren) en daar betreur ik wekelijks dit niveau… Het is momenteel echt zeer dun bezaaid met goed opgeleide scheidsrechters, die niet direct gekleurd zijn wanneer ze hun ‘club uit de regio mogen fluiten’.
  Ook hoofdklasse-dames-scheidsrechters, zoals vorige week in Nijmegen, bij een heren OVK-wedstrijd, zijn echt, zeer zeer matig.
  KNHB, dat wat u nu ziet bij DB-PIN is niet zo erg, dat gebeurt een keer op een zonnige zondag. Maar de scheidsrechter die er aan zitten te komen en de ‘kaartenbak’ waaruit worden gekozen baart mij grote zorgen!
  Een hockeyland als Nederland moet beter kunnen krijgen.
  Toch…?

 14. @ Neutraal en John. Het gebeurd inderdaad niet genoeg. Alle spelers, coaches en toeschouwers ergeren zich er dood aan, elke week weer maar niemand die een keer naar de bond stapt met een goed verhaal. De beoordelaar van de twee arbiters van DB-Pin stond na de wedstrijd gewoon een biertje met ze te drinken – ipv ze op hun flikker te geven…

 15. @piet: gebeurt
  Het nivo van de scheidsrechters in OVK-heren is momenteel enorm slecht. Het lijkt regelmatig alsof scheidsrechters willen compenseren in wat ze in hun hockeycarriere niet hebben gekend. En de beoordelaars zijn nimmer neutraal.

 16. @ NMHC. Dat is ook het punt, de scheidsrechters hebben vaak niet op een hoog niveau gespeeld. Daardoor hebben ze vaak de wedstrijd beleving en inzicht niet om het spel goed te begeleiden. De bond zou onder andere bezig moeten zijn om ex OVK/hk spelers zover te krijgen om een potje te fluiten – scheelt meteen de helft! Bovendien is de helft van de arbiters niet fit genoeg – kijk die valpartij tijdens Bdaal – OZ. Een beetje fitte scheids blijft in zo’n geval overeind, nu gaat hij neer omdat ie gewoon niet fit genoeg is…(overigens fluit de man in kwestie verder goed).

 17. nee de kaarten waren terecht je moet accepteren wat de beslissing ook is krijg je een waarschuwing hu dan je mond en een duw na dat de bal uit is gegaan en dan nog protesteren sorry maar dat is echt geel en dan kom je er nog goed vanaf de rest werd ook gegeven voor commentaar eigelijk was het niet nodig van pionke de kaarten met een voorsprong maar even oordeel niet te snel als je de regels niet kent ik fluit zelf top hockeyjeugd idc en hoofd en overgangs klasse veteranen

 18. topcorner.com.au | Is This The Worst Hockey Rule Ever?

  […] Nek Minnut… Govers Flicks Bottom right for Den Bosch in Hoofedklasse, Nederlands where hockey is religion. (Click link – Video at bottom of page) […]

Reageer