Vijfde edite ABN AMRO Cup


De vijfde editie van de ABN AMRO Cup komt eraan. Dit voorbereidingstoernooi wordt wederom een week voor de aanvang van de competitie georganiseerd en hierbij bent u van harte uitgenodigd om dit schouwspel te komen bewonderen. Het toernooi is voor alle heren hoofdklasseclubs van seizoen 2012/2013. Dit jaar zal Schaerweijde haar plek inruilen voor de Dragons (Antwerpen).
Het doel van dit toernooi is elk team drie oefenduels af te laten werken onder ideale omstandigheden in vier kwarten. Alle wedstrijden worden op watervelden gespeeld en in overleg met de coaches is nadrukkelijk gekeken naar het voorkomen van overbelasting van de spelers.
Het toernooi vindt plaats op 6, 8 en 9 september, het weekend voor de start van de competitie. Door de winst van Rotterdam vorig jaar, zal Rotterdam tijdens deze vijfde editie van de ABN AMRO Cup als centrale locatie dienen voor alle wedstrijden, die in het weekend gespeeld worden. Alle spelers zullen daarom ook geaccommodeerd zijn in het Hilton hotel Rotterdam. Wij hopen u te mogen verwelkomen op deze aftrap van het aankomende hockey seizoen.
Klik hier voor de website van de ABN AMRO Cup.
Klik hier voor het speelschema van de ABN AMRO Cup

Reageer