Voorbeschouwing Overgangsklasse heren poule A zondag 7 november

Aeolus – Union
Een weekje rust had de mannen van Aeolus geen goed gedaan. Ze lieten punten liggen tegen Qui Vive en dat kunnen nog wel eens hele dure worden.  Union heeft echter optimaal gebruik gemaakt van een vrije week en had het vizier op scherp. Er werd gewonnen van Amersfoort waardoor ze nu weer in de middenmoot terug te vinden zijn. Aeolus zal deze lastige wedstrijd tegen Union moeten winnen om aansluiting te houden met de top.

Amersfoort – Forward
Amersfoort heeft het lastig dit seizoen en moet alle puntjes bij elkaar schrapen. Vorige week lukte dat helaas niet tegen Union, maar deze week tegen Forward liggen er kansen en zeker op eigen veld moet dit te doen zijn. Forward wordt echter steeds sterker en is inmiddels goed gewend aan het overgangklasseniveau en is niet zomaar te verslaan.

Gron. Studs – Qui Vive
De Gron. Studs hebben vorige week hun eerste puntje binnengehaald en daar zullen ze blij mee zijn geweest. In ieder geval van die hatelijke 0 af. Ook Qui Vive haalde vorige week een puntje, maar zal wel weer eens willen gaan voor de volle drie punten. Tegen de Gron. Studs zal het hard tegen hard gaan en degene met de langste adem wint de partij.

Hudito – Push
Hudito startte heel sterk, maar heeft de afgelopen weken geen punten kunnen bijschrijven. Vorige week tegen Rood Wit konden ze lang meedoen, maar moesten ze uiteindelijk in Rood Wit toch hun meerdere erkennen. Push deed vorige week geen goede zaken door nipt te verliezen van Schaerweijde. Tegen Hudito zal het wederom geen gemakkelijke pot worden en ze zullen alle zeilen bij moeten zetten om tot winst te komen.

Nijmegen – Rood Wit
Nijmegen heeft de afgelopen weken een goede reeks neergezet en zal tegen Rood Wit willen laten zien mee te kunnen draaien in de top. Rood Wit had het vorige week een hele tijd lastig tegen Hudito, maar kon uiteindelijk met de drie punten het veld verlaten. Deze week is weer alle scherpte geboden, want ze gaan op bezoek bij een team met ambities.

Schaerweijde – Gooische
Schaerweijde kon vorige week de drie punten mee naar huis nemen en ze zullen in Zeist erg blij zijn met de eerste plek. Gooische had vorige week een zware wedstrijd tegen de Gron. Studs en waren niet tevreden met het ene puntje. Deze week in de derby tegen Schaerweijde zullen ze het heel lastig krijgen, zeker als de spitsen van Schaerweijde hun oog hebben laten vallen op het doel van Gooische.

Reageer