Voorbeschouwing Overgangsklasse heren poule B zondag 7 november

Alkmaar – Almere
Alkmaar is op dit moment terug te vinden in de middenmoot, maar zal daar allerminst tevreden mee zijn. Vorige week tegen Victoria een gelijkspelletje, deze week tegen Almere de volle winst?! Almere had het de eerste weken van de competitie redelijk lastig, maar heeft de laatste weken een aantal mooie overwinningen geboekt. Vorige week zelfs de ruime zege op Eindhoven. Coach Verga heeft aangegeven nog lang niet klaar te zijn met zijn jongens en zal ook deze week gaan voor een spectaculaire zege.

Eindhoven – Voordaan
Eindhoven ging vorige week behoorlijk onderuit tegen promovendus Almere en heeft een week de tijd gehad om de wonden te likken. Deze week staat namelijk Voordaan op het programma en na de knappe winst op concurrent Hurley zullen zij voor meer willen gaan. Eindhoven zal echter niet nog een wedstrijd alle hoeken van het veld willen zien dus zullen ze alles in het werk stellen om een goede wedstrijd neer te zetten tegen play off kandidaat Voordaan.

Hurley – HBS
Ai, dat zal niet de bedoeling zijn geweest, verliezen van concurrent Voordaan. Gelukkig staan de mannen van Bas Bruin nog steeds bovenaan, maar alertheid is geboden.  HBS verloor dan weliswaar van HCKZ, maar is inmiddels wel op de goede weg terug en het spel wordt met de week beter. Hurley is dus gewaarschuwd en zal niet nog meer steken kunnen laten vallen.

HCKZ – Oss
KZ had het vorige week niet gemakkelijk tegen HBS. Alles moest in het werk worden gesteld om drie punten te mogen bijschrijven en ook deze week zal het lastig worden. Oss komt op bezoek en is steeds weer een onvermoeibaar team gebleken. Tegen Venlo gingen ze voor de volle winst en dat resulteerde in een mooie 5-1 zege. Tegen KZ zullen ze echter uit nog een ander vaatje moeten tappen om zich te kunnen meten met de top.

Groningen – Victoria
Groningen heeft zijn draai nog steeds niet gevonden en in het hoge Noorden blijven ze op zoek naar het lek.  Misschien dat ze op eigen veld het lek kunnen dichten en wat punten thuis kunnen houden. Victoria speelde vorige week een stevige pot en zal ook deze week weer alle zeilen moeten bijzetten om tegen Groningen een goed resultaat neer te kunnen zetten. Groningen speelt lekker thuis en zal daar absoluut van willen profiteren.

Venlo – Were Di
Venlo staat na 7 speelronden alleen onderaan en daar zullen ze het niet echt naar hun zin hebben. Verliezen van Oss was pijnlijk, want punten waren zo hard nodig. Were Di won vorige week weliswaar van Groningen, maar had het alles behalve gemakkelijk.  Gegarandeerd hebben de mannen van coach Steijn Spreij deze week hard moeten trainen om deze week weer op volle kracht te kunnen gaan.

Reageer