Voorbeschouwingen Overgangsklasse poule A heren zondag 14 november

Nijmegen – Hudito
Nijmegen heeft vorige week erg knap stand gehouden tegen Rood Wit en groeit met de week. Hudito had het erg zwaar tegen Push en moest met een stevig verlies het veld verlaten. Nijmegen zal de stijgende lijn vast willen houden en dan is Hudito een sta in de weg. Hudito is weer toe aan wat punten, want langzaamaan zakken ze weer wat weg.

Gooische – Push
Gooische werd overklast door buur Schaerweijde en zal het ook deze week niet gemakkelijk krijgen. Push deed zoals gezegd goede zaken en heeft flink aan het doelsaldo gewerkt. Tegen Gooische is er wederom alles aan gelegen om het doelsaldo bij te werken, maar de mannen uit Bussum zullen zich niet zomaar laten aftroeven.

Rood Wit – Amersfoort
Rood Wit blijft lekker meedraaien, maar door puntverlies vorige week tegen Nijmegen zijn ze een plaatsje gezakt op de ranglijst. Helemaal niet erg vinden ze in Aerdenhout, het komt vanzelf goed. Amersfoort moet inmiddels op de tellen gaan passen. Jarenlang hebben ze bovenin meegedraaid; dit jaar voor de zoveelste keer een behoorlijke leegloop en nu is het een keer wel lastig op te vangen. Tegen Rood Wit liggen er weinig kansen en ze zullen het ook nu weer erg moeilijk hebben.

Union – Gron. Studs
Union presteert wisselvallig en schrapen overal punten bij elkaar. De Gron. Studs zijn na 8 wedstrijden nog steeds op zoek naar de eerste winstpartij. Een partijtje Union tegen Gron. Studs staat garant voor een stevige pot waar beide partijen van geen wijken willen weten. Het publiek van Union zal hun mannen flink moeten ondersteunen om een puntje in huis te houden.

Forward – Aeolus
Het gaat goed bij Forward en dat willen ze voorlopig even zo houden. Aeolus draait nog niet zoals het hoort en blijft op zoek naar het gewenste spel. Forward is vastberaden en wil koste wat kost de punten in eigen huis houden. Aeolus krijgt het erg lastig en als ze niet oppassen verliezen ze het uitzicht op de bovenste plekken.

Qui Vive _ Schaerweijde
Qui Vive krabbelt langzaam naar boven en haalt elke week wel een puntje binnen. Schaerweijde gaat rustig door en bezet nog steeds de 1ste plek.  Qui Vive doet hard zijn best, maar krijgt in deze wedstrijd geen loon naar werken, want Schaerweijde is te sterk voor de mannen uit Uithoorn.

Reageer