Voorbeschouwingen Overgangsklasse poule A heren zondag 21 november

Aeolus – Rood Wit
Aeolus komt langzaam weer op de goede weg en kon vorige week na een zwaar bevochten overwinning de volle drie punten bijschrijven. Ook Rood Wit liet vorige week geen steekjes vallen en liep vrij gemakkelijk over Amersfoort heen. Aeolus en Rood Wit zullen zeer aan elkaar gewaagd zijn, wil Aeolus echter de aansluiting met de top behouden zullen ze wel moeten winnen. Een spannende pot.

Amersfoort – Nijmegen
Amersfoort heeft het oh zo moeilijk en ook deze week weer een zware partij voor de boeg. Nijmegen had een afgelopen zondag een dagje vrij, dus zal deze week weer vol gas gaan geven. Bij Amersfoort heeft coach Jonker zijn ploeg weer op weten te peppen en als Nijmegen niet oppast, kunnen ze zich zomaar verslikken in deze jonge ploeg.

Gooische – Hudito
Gooische staat nog steeds op 2 punten en ook deze week lijkt het erop dat het er niet beter op gaat worden. Hudito komt namelijk op bezoek en die hebben net een weekje vrij gehad dus hebben genoeg energie om Gooische alle hoeken van het veld te laten zien. Wil Gooische een punt aan deze wedstrijd over houden, dan zullen als team moeten gaan werken en één muur vormen voor het geweld van Hudito.

Gron. Studs – Forward
De Studenten uit Groningen konden vorige week hun wedstrijd niet afspelen door het slechte weer en zullen opnieuw de reis naar Union moeten ondernemen om de wedstrijd (4-2 voor Union) af te maken. Forward speelde vorige week een stevige partij tegen Aeolus, maar kwam uiteindelijk net te kort om er een punt aan over te houden. In eigen huis mogen de Gron. Studs gaan proberen weer een puntje in de wacht te slepen. Na een vermoeiende reis hebben de mannen uit Tilburg veel moeite met het stugge spel van de Studenten.

Push – Qui Vive
Qui Vive ging stevig onderuit tegen Schaerweijde en zijn daardoor nog steeds niet echt weg uit de onderste regionen. Push deed goede zaken door te winnen van Gooische en behield daarmee de tweede plek op de ranglijst. Tegen Qui Vive zullen de mannen uit het Zuiden het een stuk moeilijker krijgen. De ploeg uit Uithoord zet alle middelen in om een punt in de wacht te slepen.

Schaerweijde – Union
Schaerweijde dendert maar door en weet van geen stoppen. Na negen speelronden staan ze keurig bovenaan en liggen ze op koers voor de play offs. Union daarentegen zet tegenvallende resultaten  neer en is daardoor ook terug te vinden in de middenmoot. Schaerweijde is veel ambitieuzer dan Union en de Schaerweijdense trein stoomt dus gewoon nog even door.

Reageer