Voorbeschouwingen Overgangsklasse poule B dames zondag 28 november

Aeolus – Bloemendaal
Aeolus bood MOP stevig partij en heeft weer vertrouwen opgebouwd voor de rest van het seizoen. Bloemendaal was meer dan tevreden over de 6-0 winst op het lagergeklasseerde Qui Vive en heeft de blik nu echt op de play offs gericht. Aeolus strijdt op eigen veld voor die belangrijke drie punten en Bloemendaal heeft een erg lastige middag in Rotterdam.

Groningen – QZ
Groningen heeft de weg naar boven nog niet gevonden en moet het nog steeds doen met de laatste plek in Poule B. Daarentegen heeft QZ eindelijk de juiste weg gevonden en versloeg vorige week Zwolle op eigen veld  met 3-0. De lange reis naar het noorden lijkt de dames uit Nijmegen niet te deren en ze gaan rustig verder waar ze vorige week gebleven waren.

Huizen – MOP
Huizen kende een aantal goede weken, maar tegen Breda kwamen ze niet verder dan een 3-1 nederlaag. MOP had een lastige wedstrijd tegen Aeolus en heeft deze week gebruikt om zich weer helemaal te herstellen. Huizen zal ontspannen de wedstrijd ingaan en een lekkere wedstrijd willen spelen. MOP trotseert de kou en laat zien waarom zij bovenaan staan in poule B.

Qui Vive – Terriërs
Qui Vive moeste een behoorlijke nederlaag incasseren tegen Bloemendaal en zijn daardoor weer een plaatsje gedaald op de ranglijst. Zonde, want ze begonnen het seizoen zo sterk. De Terriërs blijven winnen en staan nog steeds op een keurige derde plek. Elke week gaat het wel iets moeizamer, hopelijk komt de winterstop niet te laat.

Victoria – Breda
Victoria blijft flink aan de weg timmeren en gaf Push vorige week het nakijken. Daardoor bezetten ze nu een tweede plek. Breda won vorige week van Huizen en heeft weer even wat lucht gekregen. Victoria voelt zich wel thuis op die tweede plek en zal daar graag willen blijven. Jammer voor Breda, want ze spelen heel aardig, maar komen uiteindelijk toch net te kort.

Zwolle – Push
Zwolle ging vorige zondag verrassend onderuit tegen QZ. Gelukkig had dit geen gevolg voor de stand en staan ze nog steeds zesde. Ook Push leed een pijnlijke 0-3 nederlaag tegen Victoria. Het is de vraag of beide teams op tijd hersteld zijn voor deze zware wedstrijd. Zwolle is van plan flink huis te houden en Push moet oppassen daar niet de dupe van te worden.

Reageer