Voordaan-routinier Van den Broek neemt afscheid

Foto © Guido van der Burg

Na negen jaar trouwe dienst neemt Voordaan-routinier Just van den Broek aan het einde van dit seizoen afscheid. De snelle linksbuiten, die eerder dit jaar nog 195.000 euro won bij het TV programma miljoenenjacht, doet een stapje naar Heren 2 terug om meer tijd voor zijn eigen bedrijf, “Het Sponsorkantoor” te hebben. Tegen degradatiekandidaat Eindhoven liet hij zich nog één keer gelden in zijn laatste thuiswedstrijd en nam Voordaan na rust aan de hand met een zuivere hattrick in 10 minuten. Het werd uiteindelijk 7-2 voor Voordaan.

Vooral de tweede treffer van van den Broek was van pure schoonheid. Na een solo langs vijf Eindhovense verdedigers sloeg hij de bal hard en hoog binnen. Vlak voor tijd kreeg Van den Broek een publiekswissel en waarderende woorden van voorzitter Thijs Linssen.

Van den Broek: “Een gek gevoel om je laatste thuiswedstrijd te spelen, en na zo’n supermiddag begin ik bijna weer te twijfelen. Het liep goed na rust en dan maak ik nota bene mijn eerste hattrick in mijn carrière. De publiekswissel en toespraak van de voorzitter had ik niet verwacht. Een mooie laatste thuiswedstrijd. Nu eerst nog 4 wedstrijden knallen met Voordaan en kijken hoe dicht we bij play-offs komen. Hopelijk was dit dan nog niet mijn laatste thuiswedstrijd…”

Reageer