Voorspelling Heren Hoofdklasse

Amsterdam-HGC
Amsterdam liet vorige week op bezoek bij concurrent Kampong dure punten liggen in de strijd om de play-offs. In Utrecht ging de formatie van coach Taco van den Honert in de rust met 0-2 aan de leiding, maar zag die voorsprong alsnog in rook opgaan. HGC won de belangrijke ontmoeting met SCHC (4-3) en lijkt zich veilig te hebben gespeeld. In het Wagener stadion kunnen de Gazellen echter geen vuist maken.
Voorspelling: 4-1
Schaerweijde-Rotterdam
Schaerweijde ging vorig weekend hard onderuit bij Den Bosch. In de Brabantse hoofdstad werd het maar liefst 6-1 en daar had eigenlijk niemand in Zeist op gerekend. Rotterdam won met pijn en moeite van hekkensluiter Hurley en gaat daardoor nog altijd aan kop. Makkelijk zal het ook komende zondag niet worden, maar de drie punten gaan wel mee naar de Havenstad.
Voorspelling: 1-2
Bloemendaal-Oranje Zwart
Bloemendaal is de laatste weken goed op stoom. Ook Laren werd aan de zegekar gebonden en daardoor staan de Mussen eindelijk weer waar ze willen staan. Oranje Zwart ging onderuit tegen Pinoké en speelt eigenlijk al weken voor ‘des keizers baard’. Op het Kopje kan de ploeg van scheidend coach Sjoerd Marijne ook geen potten breken.
Voorspelling: 4-2
Den Bosch-SCHC
Er staat na de winterstop geen maat op Den Bosch. Schaerweijde werd vorig weekend met speels gemak aan de kant gezet, wat betekent dat de Bosschenaren zowaar op de veilig achtste plek terug te vinden zijn. SCHC verkeerd al weken in zwaar weer. Uit de laatste tien wedstrijden werd er slechts één schamel punt verzameld. Aan de Oosterplas weet het verrassend te winnen en dus ziet de wereld er in één keer weer heel anders uit.
Voorspelling: 2-3
Pinoké-Kampong
Pinoké won het belangrijke duel Bij Oranje Zwart en staat nog altijd op die prachtige tweede plek. Kampong zakte door het gelijke spel tegen Amsterdam een plaatsje op de ranglijst en staat nu net buiten de top vier. Zondag neemt het tegen Steekneuzen echter revanche voor de eerdere nederlaag dit seizoen het staat de ploeg weer op een play-off plek.
Voorspelling: 1-3
Hurley-Laren
Een kraker in de kelder van de hoofdklasse. Hurley verspeelde vorige week een 2-0 voorsprong bij Rotterdam en keerde uiteindelijk puntloos terug naar huis. Daardoor is de ontmoeting met Laren van cruciaal belang geworden. Bij die ploeg stapte coach Roelant Oltmans,na een reeks tegenvallende resultaten op. Donald Drost werd als vervanger aangesteld en hij moet Laren behouden voor de Hoofdklasse. De ploeg uit het Gooi wint en dus is directe degradatie in ieder geval afgewend.
voorspelling: 3-4

Comments (5)

 1. Wel leuk dat de laatste weken DB steeds zou verliezen of gelijk spelen terwijl het nog niet is voorgekomen 😉 Kan mij niet meer bedenken dat HKH het statistisch benadert ipv kijken hoe DB speelt en hoe SCHC speelt.
  Verwacht dat met de supporters thuis DB gewoon weer wint met hoge score dit keer! 5-2 (altijd een of meer tegen met Le roux)

 2. volgens mij komt dit stuk van bas C van denbosch vrind

 3. Vlugge Japie

  Dan weet Bas het Den Bosch heel netjes elke week als underdog neer te zetten. Geinige actie.
  Toch zie ik Den Bosch winnen. Net als Hurley en Pinoke.

 4. Volgens mij doet Bas C. alleen de OVK voorspellingen ?!?

 5. Huberto Tan

  Volgens mij moet Bas C in oranje

Reageer