Voorspellingen Dames OVK Promotiepoule

Push-HIC
Push is de weg de laatste weken helemaal kwijt. De laatste drie wedstrijden leverden geen enkel punt op voor de ploeg uit Breda. Desondanks staat de ploeg van coach Maarten Hull nog altijd op een plek die aan het eind van de rit recht geeft voor een plek in de play-offs. HIC gaf bij QZ twee punten weg en zag daardoor de Terriërs voorbij komen op de ranglijst. Na zondag kan de play-off droom definitief de ijskast in.
Voorspelling: 3-1
Nijmegen-Victoria
Nijmegen lijkt af te stevenen op promotie naar de hoofdklasse. De ploeg van coach Rob Haantjes mag, als het zelf wint en De Terriërs punten laten liggen, komende zondag de champagne al ontkurken. Victoria staat laatste en won pas één keer in de kampioenspoule. Die overwinning kwam opvallend genoeg tot stand tegen uitgerekend Nijmegen. Dit weekend kan het dat kunstje niet herhalen.
Voorspelling: 3-1
Were Di-QZ
Were Di won vorige week overtuigend van Victoria en wordt daardoor zo goed als zeker geen laatste. Meer zit er waarschijnlijk ook niet in voor de Tilburgsen, want de achterstand op nummer zes HGC bedraagt zes punten. QZ is de kampioen van de gelijke spelen. De Gelderse formatie speelde maar liefst zeven van de twaalf wedstrijden gelijk, maar doet desondanks nog altijd mee voor de play-offs. Na de wedstrijd bij Were Di niet meer.
Voorspelling: 2-1
De Terriers-HGC
De Terriërs doen het de laatste weken uitstekend. Uit de laatste drie wedstrijden werden zeven punten gesleept en daardoor hebben de Noord-Hollandsen zich opgewerkt naar de tweede plek, HGC heeft nog een klein beetje hoop op het bereiken van het seizoenstoetje. Dan moet er zondag wel gewonnen worden. Dat lukt de Gazellen niet.
Voorspelling: 2-2

Reageer