Voorspellingen Dames Hoofdklasse

Amsterdam-MOP
De laatste weken gaat het wat moeizaam met Amsterdam. Afgelopen zondag stelde het bij laagvlieger Kampong de zege pas in de slotfase veilig. MOP was heel dichtbij een stunt tegen koploper Laren. Een kwartier voor tijd ging de ploeg van coach Toon Siepman nog aan de leiding, maar zag de drie punten als sneeuw voor de zon verdwijnen. Ondanks de nederlaag is MOP wel verzekerd van een langer verblijf in de Hoofdklasse. Amsterdam boekt komend weekend een vrij regelmatige zege.
Voorspelling: 3-1
Pinoké-Rotterdam
Pinoké is nog steeds niet helemaal in veilige haven. De Steekneuzen vorige week bij landskampioen Den Bosch en dus heeft de ploeg nog altijd een paar punten nodig. Rotterdam staat elfde en er zal een wonder moeten geschieden willen de havenstedelingen de play-outs nog ontlopen. Op bezoek bij Pinoké vervliegt al die hoop.
Voospelling: 2-0
HDM-SCHC
Het was een roerig weekje voor de vrouwen van HDM. Coach Herman Kruis stapte op om het wel bekende schokeffect te creëren. Tegen play-off deelnemer SCHC moet blijken of dat de juiste keuze is geweest. De Bilthovense formatie won vorige week eenvoudig van Klein Zwitserland en lijkt helemaal klaar voor het seizoenstoetje. Dat laat het komend weekend nog maar eens zien.
Voorspelling: 1-2
Klein Zwitserland-Oranje Zwart
Vorig weekend, na de kansloze nederlaag bij SCHC, was het dan zover. Klein Zwitserland degradeerde uit de hoofdklasse en daar valt weinig op af te dingen. De ploeg ontbeerde simpelweg kwaliteit. Oranje Zwart gaf vorige week tegen Hurley in de slotfase de zege uit handen. Desondanks kan plek vijf de Eindhovenaars niet meer ontgaan. Dat onderstreept het aan de Klatteweg.
Voorspelling: 1-4
Hurley-Kampong
Hurley hield vorige week een puntje over aan het bezoek bij Oranje Zwart. Opvallend was dat de Amsterdamsen drie doelpunten maakten, wat dit seizoen niet vaak voorgekomen is. Kampong vecht voor zijn laatste kans om de play-outs te ontlopen. De formatie van coach Stijn van Roosendaal is alleen gebaat bij een overwinning. Die komt er niet. Hurley speelt zich definitief veilig met het gelijke spel.
Voorspelling: 1-1


Den Bosch-Laren
De absolute kraker van deze voorlaatste speelronde. Den Bosch boekte vorig weekend een regelmatige zege op Pinoké en lijkt zich al de hele tweede seizoenshelft te sparen voor het competitieslot. Laren had het op bezoek bij MOP bijzonder moeilijk. Er werd ternauwernood gewonnen, maar ook dat levert drie punten. In deze ontmoeting, zo vlak voor de play-offs, zullen beide teams niet het achterste van hun tong laten zien.
Voorspelling: 2-2

Comments (1)

  1. lijkt me redelijke voorspellingen deze keer.

Reageer