Voorspellingen Dames OVK Promotiepoule

HGC-Push
HGC verloor vorige week bij De Terriërs en daardoor zit het seizoen erop voor de Gazellen. De ploeg hoopt volgend jaar een serieuze gooi te doen naar promotie. Push won overtuigend van HIC, waardoor een einde lijkt te zijn gekomen aan een mindere periode. Alleen bij een grote nederlaag komende zondag lopen de Brabantsen de play-offs is. Dat zit er op de Roggewoning geen moment in.
Voorspelling: 1-3
Victoria- De Terriërs
Voor Victoria zit het seizoen er al lang en breed op. De Rotterdamsen besluiten het seizoen als hekkensluiter, maar plaatsing voor de kampioenspoule was al een prestatie van opzich. Voor de Terriërs is het nu al een historisch seizoen. De ploeg plaatste zich voor het eerst in de historie voor de play-offs en kan die zonder druk ingaan. Het heeft zelfs nog een theoretische kans op directe promotie bij een ruime nederlaag van Nijmegen. Zelf winnen is een andere vereiste.
Voorspelling: 0-2
HIC-Were Di
HIC deed lang mee om de prijzen, maar lijkt aan het eind net tekort te komen voor de play-offs. Had het de cruciale ontmoeting met Push gewonnen had de wereld er heel anders uit gezien. Were Di is de laatste weken aan een flinke opmars bezig. De formatie van coach Jan-Willem van Trijp kan bij winst komend weekend zelfs nog een paar plaatsjes stijgen. Dat lukt net niet.
Voorspelling: 1-1
QZ-Nijmegen
QZ haakte door de nederlaag bij Were Di af in de strijd om een ticket voor de play-offs. Daardoor staat er in de stadsderby alleen nog prestige op de wedstrijd. Nijmegen is bij een gelijkspel verzekerd van promotie naar de Rabo Hoofdklasse. Het gaat aanstaande zondag niet vanzelf bij de ploeg van coach Rob Haantjes, maar de vlag mag uiteindelijk toch uit.
Voorspelling: 1-2

Reageer