Voorspellingen Dames OVK Promotiepoule

HGC-Nijmegen
HGC won afgelopen donderdag de belangrijke wedstrijd bij Were Di en is weer helemaal terug in de race om de play-offs. De achterstand op nummer drie HIC bedraagt nu nog slechts drie punten. Nijmegen kon aan de klinkende zege op Push geen passend vervolg geven. In eigen huis tegen De Terriërs kwam de formatie van coach Rob Haantjes niet verder dan een gelijkspel.  Ook aanstaande zondag worden de punten gedeeld.
Voorspelling: 2-2
Victoria-Were Di
Voor Victoria zit het seizoen na de nederlaag bij HIC er wel op. De Rotterdamsen staan laatste en zijn het uitzicht op de bovenste plaatsen definitief verloren. Datzelfde geldt voor Were Di. De formatie van coach Jan-Willem van Trijp staat één plekje hoger en lijkt met deze rangschikking genoegen te moeten nemen. De Brabantsen winnen verrassend eenvoudig bij de hekkensluiter.
Voorspelling: 0-3
Push-Terriers
Push verkeerd in zwaar weer. Er werd twee keer op rij verloren en daardoor lijkt te titel nu heel ver weg voor de dames van coach Maarten Hull. De Terriërs doen het de laatste wedstrijden daarentegen geweldig. Donderdagavond werd koploper Nijmegen op 2-2 gehouden en het mag daardoor blijven dromen van de play-offs. Na de wedstrijd van zondag is het seizoenstoetje in één klap weer heel ver weg.
Voorspelling: 3-1
QZ-HIC
Ook QZ doet nog mee om een play-off ticket. De ploeg uit Nijmegen versloeg Push donderdag en zette daarmee een grote stap in de goede richting. Ook HIC won. Victoria werd met minimaal verschil geklopt en daardoor stegen de Amstelveensen naar plek drie op de ranglijst. Komend weekend komt er tussen deze twee teams geen winnaar en dus blijft het ongemeen spannend in deze kampioenspoule.
Voorspelling: 2-2

Reageer