Voorspellingen Heren Hoofdklasse – Hoofdklasse Hockey Nederland

Voorspellingen Heren Hoofdklasse

HGC-SCHC
HGC verloor vorige week de zeer belangrijke confrontatie met Den Bosch en krijgt het, kijkend naar de stand, daardoor weer een stuk benauwder. Datzelfde geld voor SCHC. De manschappen van coach Adel Fuentes haalden na de winterstop pas één punt en daar moet snel verandering in komen wil het niet in serieuze degradatienood komen. Beide teams houden elkaar zondag keurig in evenwicht en dus veranderd er heel weinig.
Voorspelling: 2-2
Kampong-Amsterdam
De absolute kraker van deze speelronde. Kampong won vorige week moeizaam de wedstrijd tegen aartsrivaal SCHC en blijft daardoor volop meedoen voor een play-off-ticket. Amsterdam kreeg vorig weekend tegen Oranje Zwart de deksel op de neus. De Eindhovenaren maakten in de slotseconde gelijk en dus hield de landskampioen slechts één punt over aan het duel. Komende zondag zijn dat er op niet misverstane wijze weer drie.
Voorspelling: 1-5
Den Bosch-Schaerweijde
Den Bosch blijft maar winnen. Ook HGC kon het vorig weekend niet bolwerken tegen de vechtmachine van Marc Lammers. Op de Roggewoning werd het 0-1 hierdoor klommen de Brabanders naar plek tien. Schaerweijde boekte ook een zeer belangrijke zege. Op bezoek bij medepromovendus Hurley werd het 0-2 en dus hebben de Zeistenaren wat meer lucht.  Het spectaculaire duel aan de Oosterplas eindigt zondag onbeslist.
Voorspelling: 4-4
Rotterdam-Hurley
Rotterdam kreeg vorige week bij Bloemendaal een flink pak slaag. Op het Kopje werd het maar liefst 6-1 en daar viel weinig op af te dingen. Het is nu zaak om de rug snel de rechten want Hurley komt op bezoek. De Amsterdammers hebben na de nederlaag tegen Schaerweijde  namelijk het mes op de keel. Een nederlaag kan fataal zijn voor de ploeg van scheidend coach Paul-Robbert Lankhout en dus zal het heel spannend worden in de Havenstad. Rotterdam laat zien, ondanks de afwezigheid van de drie internationals uit Nieuw-Zeeland, over net iets meer kwaliteit te beschikken.
Voorspelling: 3-2
Laren-Bloemendaal
Met Laren wil het dit seizoen maar niet lukken. Afgelopen zondag bleek ook Pinoké een maatje te groot voor de ploeg uit het Gooi en dus zakte het naar plek elf op de ranglijst. Bloemendaal lijkt na een mindere periode alles weer keurig op de rails te hebben. Na de ruime overwinning op Rotterdam volgt er in Laren opnieuw een driepunter.
Voorspelling: 1-4
Oranje Zwart-Pinoké
De rol van Oranje Zwart is dit seizoen uitgespeeld. De Brabanders heb geen zicht meer op de play-offs en ook degradatie is zo goed als uitgesloten. Pinoké strijd daarentegen nog volop voor een plek bij de laatste vier. Ook Laren werd vorige week op de pijnbank gelegd en dus kan het wel eens een heel succesvol seizoen gaan worden voor de Steekneuzen. Helemaal na een knappe overwinning in Eindhoven.
Voorspelling: 1-2

Comments (2)

  1. Verslag Kampong Amsterdam hierrrr: https://www.stikkieterug.nl/?p=109

  2. Waar blijft alle nieuws??? Wedstrijdverslagen, nieuws etc?? Oltmans stapt op en het staat nergens??
    http://www.hockey.nl

Leave a Reply