Voorspellingen Heren OVK Promotiepoule

Klein Zwitserland-Rood Wit
Klein Zwitserland kwam vorige week niet verder dan een gelijkspel bij hekkensluiter Oss. Daardoor lijkt het seizoen als een nachtkaars uit te gaan voor de ploeg van coach Thomas Zwart. Rood-Wit heeft nog een minieme kans op het bereiken van de play-offs. De Noord-Hollanders moeten dan in ieder geval met drie doelpunten verschil winnen om überhaupt nog kans te maken op het toetje. Dat lukt niet.
Voorspelling: 3-2
Almere-Voordaan
Almere heeft het bereiken van de play-offs volledig in eigen hand. Haalt het een punt tegen kampioen Voordaan, dan is een nieuwe mijlpaal in de clubhistorie bereikt. Voordaan is zoals gezegd al lang en breed verzekerd van promotie en wil het seizoen ongetwijfeld op een waardige manier afsluiten. Dat lukt gedeeltelijk.
Voorspelling: 3-3
Tilburg-Oss
Tilburg verzekerde zich door het doelpuntloze gelijkspel bij HDM van een ticket voor de play-offs. De formatie van coach Roger van Gent mag het bij winst komende zondag opnemen tegen Schaerweijde. Oss staat laatste en blijft laatste. De Brabanders sprokkelden vorig weekend nog een puntje tegen Klein Zwitserland en willen het seizoen op een waardige manier afsluiten. Dat zit er echter geen moment in.
Voorspelling: 5-2
Push-HDM
Push vecht voor zijn laatse kans. De Bredanaars moeten zelf winnen van HDM en moeten daarnaast hopen op een misstap van concurrent Almere. Gebeurt dat, dan mag de ploeg van coach Sven der Most het naar alle waarschijnlijkheid opnemen tegen Den Bosch. HDM is uitgespeeld. De Hagenaars kunnen bij winst nog stijgen naar plek zes, maar dat blijkt zondag niet haalbaar.
Voorspelling: 4-1

Reageer