Voorspellingen Heren OVK Promotiepoule – Hoofdklasse Hockey Nederland

Voorspellingen Heren OVK Promotiepoule

Tilburg-Voordaan
Tilburg doet het uitstekend. De ploeg van coach Roger van Gent won ook zondag de lastige uitwedstrijd bij Klein Zwitserland en is inmiddels opgeklommen naar plek twee. Voordaan kan bij winst en puntenverlies van Rood-Wit de champagne ontkurken. Maar zover is het nog niet. Eerst moet zoals gezegd nummer twee Tilburg verslagen worden. Dat blijkt te veel gevraagd.
Voorspelling: 2-1
Push-Klein Zwitserland
Push stelt na de winterstop behoorlijk teleur. De Bredase formatie gold voor aanvang van de kampioenspoule als één van de grote favorieten, maar kan die status nauwelijks waar maken. Voor Klein Zwitserland ziet het er allemaal nog beroerder uit. De Steenbokken zijn inmiddels afgezakt naar de voorlaatste plaats en kunnen promotie wel uit het hoofd zetten. Zondag pakt het een puntje.
Voorspelling: 3-3
Oss-Rood Wit
Oss is al maanden de rode lantaarndrager in de kampioenspoule. Het team van coach Rob Smits wordt niet wekelijks weggespeeld, maar komt duidelijk tekort voor dit niveau. Rood-Wit doet ondanks de afslachting tegen HDM nog volop mee voor de play-offs. De Noord-Hollanders staan derde en willen daar graag blijven staan. Een overwinning bij Oss helpt daar zeker bij.
Voorspelling: 2-3
HDM-Almere
HDM haalde vorige week uit bij Rood-Wit (5-1) en stak daardoor stadsgenoot Klein Zwitserland voorbij op de ranglijst. De Hagenaars staan nu zesde en dat lijkt ook het maximaal haalbare. Almere is nog in de race om een play-off- ticket. Vorig weekend won het de belangrijke ontmoeting van concurrent Push. Nummer drie Rood-Wit staat daardoor nog maar op één punt. Bij HDM loopt het echter tegen een verrassende zeperd aan.
Voorspelling: 3-1

Comments (4)

  1. Tilburg en Voordaan zijn niet bepaald teams die weinig scoren. Daar zullen wel meer dan 3 doelpunten vallen!

  2. Mooi dat Almere volgens de voorspellingen elke week verliest.

  3. f .v sprang

    Natuurlijk wint tilburg van voordaan met rogier v gent als n van de beste coach trainers van nederland en omstreken.

  4. V Gent is zeker niet de beste coach van nederland en verdient veeeel teveel geld bij Tilburg! Rare jongen

Leave a Reply