Voorspellingen play-offs en -outs dames

Laren-Den Bosch

Laren  had de grootst mogelijke moeite zich te plaatsen voor de finale van de play-offs. SCHC werd in drie wedstrijden aan de kant gezet en daarmee kwam de ploeg uit het Gooi heel goed weg. Kim Lammers zorgde in het beslissende duel voor twee treffers. Den Bosch had het tegen Amsterdam ook alles behalve makkelijk. Sabine Mol maakte in de allerlaatste minuut het verlossende doelpunt en bezorgde de Brabanders de veertiende finaleplek op rij. Voor de derde keer is Laren daarin de tegenstander. De voorgaande twee keer won Den Bosch overtuigend. Dit jaar is dat niet anders.

Voorspelling best-of-three:  0-2

Rood-Wit- Klein Zwitserland

Rood-Wit was de absolute underdog in de wedstrijden tegen MOP, maar verweerde zich kranig. Afgelopen zondag verloor de ploeg uit Aerdenhout pas in de verlenging, wat promotie voor MOP betekende. Tegen Klein Zwitserland mag Rood-Wit nu op herhaling. De Steenbokken werden in de competitie elfde en zijn dus veroordeeld tot het spelen van deze wedstrijden. Normaal gesproken moet dit geen probleem zijn voor de Haagse formatie.

Voorspelling best-of-three: 0-2

Nijmegen-Rotterdam

Nijmegen won de tweestrijd met Bloemendaal en mag dus nog altijd dromen van promotie naar de Hoofdklasse. De ploeg van coach Rob Haantjes rekende in twee wedstrijden af met de Noord-Hollandsen en mag het nu opnemen tegen de nummer tien van de Hoofdklasse, Rotterdam. De havenstedelingen kenden een prima slot van de competitie en zullen de play-outs met het volste vertrouwen in gaan. Ware het niet dat het zich verkijkt op de tegenstand en het toch nog heel lastig krijgt. Toch blijft Rotterdam behouden voor de Hoofdklasse.

Voorspelling best-of-three: 1-2

Reageer