Waveriders als een huis bovenaan

De Delhi Waveriders hebben het goed voor elkaar in de Hockey India League. Tot nu toe is het team van Tim Jenniskens en Pirmin Blaak na negen wedstrijden ongeslagen. Vrijdagmiddag verloeg hun team de Ranchi Rhinos van Floris Evers met 5-2. Het is inmiddels de zevende zege voor de koploper.

Ookal doet de uitslag anders vermoeden de Rhinos waren zeker aanwezig in de wedstrijd en beten van zich af.  Gurvinder Singh Chandi opende al snel de score voor de gasten. Drie minuten later breidde Simon Child de stand verder uit: 2-0.

In het derde kwart was het weer Chandi, die met een spectaculaire duik voor de 3-0 tekende. Namens de Rhinos maakte Nick Wilson de aansluitingstreffer. Dir doelpunt was het hondertse punt gemaakt in de HIL. Rupinder Pal Singh en Gurbaj Singh breidde de marge nog verder uit, zij schreven de 4-1 en 5-1 op hun naam. De Rhinos kwamen nog terug tot 5-2 via Manpreet Singh, maar ze konden niet meer terugkomen.

Waveriders staan door deze overwinning stevig aan kop en kunnen niet meer van hun plek verstoten worden. Voor een volledig overzicht van de stand klik hier.

 

Reageer