Wedstrijdverslag dames KZ-Pinoké (2-2)

Afgelopen zondag moesten wij in Den Haag aantreden tegen de dames van Klein Zwitserland. Een echte kraker, als je naar de ranglijst kijkt. Na de overwinning van vorige week hadden we er de volste vertrouwen in dat we zouden gaan winnen. De laatste paar weken hebben wij al laten zien dat we als team kunnen hockeyen en bereid zijn voor elkaar te werken. Dit resulteerde pas vorige week in de eerste overwinning.

Vanaf minuut 1 was het duidelijk dat wij voor niets minder dan een overwinning naar Den Haag waren gekomen. We domineerden de wedstrijd waardoor wij al vrij snel op 1-0 voorsprong kwamen door een mooie goal van Charlotte. Helaas kwam KZ al snel terug tot 1-1 door een knullig weggegeven corner. Deze corner werd via de binnenkant van de paal gescoord. Het geluk zit ons op zulke momenten helaas niet echt mee.

Nog voor rust kwamen we op een 2-1 voorsprong door een mooie actie van Bob die koelbloedig de keeper voorbij speelde en de bal netjes in een open goal sloeg. Ondanks dat er van beide kanten niet goed werd gespeeld domineerden wij het spel en wij gingen dan ook vol vertrouwen de rust in.

In de tweede helft kregen we kans op kans, maar zoals vaker dit seizoen wou de bal er niet in. Zelf een 2 tegen 1, de keeper, werd niet gescoord. Drie minuten voor tijd werd er dan toch nog gescoord. Helaas niet door ons, KZ scoorde de 2-2. Volledig tegen de verhoudingen in, zoals zo vaak het geval, eindigde de wedstrijd in een gelijkspel. Een enorme teleurstelling.

Woensdag hebben we weer een kans om ons te revancheren. Te laten zien dat we een team zijn die goed kan hockeyen en goed genoeg is voor in de hoofdklasse, want dat zijn we. We hopen op jullie support want die hebben wij hard nodig.

Bron: www.pinoke.nl

Reageer