Wendela van Dedem en Pien Molenaar naar Hurley

In navolging op de vier eerdere versterkingen heeft Hurley Dames 1 nog twee versterkingen aangetrokken.

Keepster Sophie van Melis is vertrokken naar HIC. Wendela van Dedem zal het eerste team van Hurley versterken en de strijd onder de lat aangaan met Karlijn Adank. Van Dedem komt over van Rood-Wit en heeft daarvoor altijd bij Klein Zwitserland gekeept.

Tweede goede keepsters

Jorge Nolte, de nieuwe coach van het vaandelteam: ‘Wendela is de afgelopen jaren heel belangrijk geweest bij Rood-Wit en ik ben erg blij dat ze naar ons toe komt. Het is erg belangrijk om twee goede keepsters te hebben en ik weet zeker dat we met Karlijn en Wendela daar nu over beschikken!’

De volgende versterking is Pien Molenaar. De 18-jarige Molenaar was een belangrijke schakel in Amsterdam MA1 die vorige week landskampioen werd.

Sleepcorner

Nolte: ‘Pien is een multifunctionele verdediger die over een goede pass beschikt. Daarnaast heeft ze een sleepcorner, die wij goed kunnen gebruiken. Ik ben vol vertrouwen dat haar kwaliteiten een goede aanvulling op onze selectie is!’

Klik hier voor een volledig transferoverzicht voor het seizoen 2016-2017.

Comments (2)

  1. Lijkt mij dat Van Dedem als 2e keeper dus bij Hurley komt. Adank zit niet voor niets in de selectie van Jong Oranje, dus die passeer je niet zo snel. Alhoewel, met Nolte weet je het nooit!

  2. Hoi,
    Adank was niet geselecteerd voor de Jong Oranje Dames Futures 2020 Invitational Tournament. Dus ik denk dat van Dedem het spannend gaat maken.
    Nolte lijkt overigens een aardige kerel.
    Groet,

Reageer